Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Problem je u vama roditeljima sto radi necijeg politickog guza svoju djecu iskoristavate. Evo da netko ne bi shvatio ovo kao nacionalno , da Hrvat sam i smatram da bi svaki narod bio u mogucnosti uciti svoj jezik ali ajmo ovako : 1. Skola nije samo jezik , skola je i matematika , povijest , geografija i sve ostalo , vi radi politike dopustate da vam djeca toliko zaostaju u pismenosti naspram ostale djece 2. Zapeli ste za taj jezik , cesto sam slusao intervju sa tim roditeljima ni sami ne znaju pricat kako Bog zapovijeda ... 3. Da je vama do djece to bi se odavno vidjelo , ruku na srce i sam imam priliku cesto da se susrecem sa tom djecom , ta djeca koliko god isla u skolu ne ovise o skole vec o kucnom odgoju , znaci klinjo sa 10 godina ne zna da treba reci dobar dan kada se negdje ude , ne zna reci hvala ni dovidenja , muka mi bude kada cujem da dijete kaze đe. Dakle prvo kucni odgoj pa onda skola ...
Ovako, kod s*ba je poblem što se od malih nogu uče genocodnim namjerama, pune knjige su klanja, ubijanja, nabijanja na kolac Turaka, rušenje turskih objekata (džamija) to ulazi u podsvijest malih s*ba i odrastanjem to raste u bijes i mržnju, zato je i bilo ono što je bilo 90-tih, u BiH srušeno preko 650 Islamskih objekata, u Republici Kosovu više od 250 Islamskih objekata su srušili, na hiljade muslimana ubijeno i protjerano. Naše analize kažu da im nema pomoći osim poseban program iseljavanja (smanjenje prihoda, borba za egzistenciju pa čak i prislino iseljavanje u krajnjem slučaju kad postanu agresivni) jer je suživot nemoguć. Njihov otac nacije d*brica je rekao da je jedina pobjeda s*pskog narod stvaranje rs-a, jer u Hrvatskoj to nisu uspjeli, ni u sloveniji ni u Republici Kosovo. Još je napomenuo da je svaka izgrađena džamija na teritoriji g.tvorevine rs metak u s*pski narod koji krvavi, što više džamija više metaka, bukvalno je tako rekao.
Dva bureka u papir.
o čemu ti? :D
s*bi su glavni uzrok nestabilnosti na Balkanu, gdje god su oni tu su ljudska prava svedena na minimum, protjerati genocidaše :)
Dva bureka u papir
kakav crni burek..ja od šiptara ni orahe ne bi kupio