Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidim da većina ne shvata da je ovo drugi vid ugnjetavanja i genocida od strane manjeg BiH entiteta .Moraju i roditelji i djeca i sve strukture istrajati u ovome jer ako se povuku definitivno nema države BiH.
gluposti gluposti gluposti
A što ćete u Konjević Polju ljepše je u šeher sarajvu napraviteškolu tu gdje ste sad, imate grijanje hranu toalet krov nad glavom, samo postavite školske klupe nazovite školu po izetbegovićima svakako ima i pedagoški fakultet imate i stručno osoblje za nastavu. Sve je ovo dobro dok se i sami saralice neokrenu protiv vas, sad vas huškaju na inzka al kako to biva obično se vrati onom koji započne
a koji si ti tenkre !!!
Ja ih podržavam što su došli i ako je tamo loše nek i ostanu samo šatore okrenite za 360 stupmjeva a ti studentski centar ima obraza se javiti otkidate od studenata da bi trošili na njih nek ih Bakir vodi sebi kući na ručak i nek se zna gdje je problem -sarajevo nek se zna tko pravi probleme- ti koji su jučer sjedili u udobnim stolicama (licemjeri sebi bi ono što drugom nedaju)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Cuj sastali se sa ovima iz SDA, Bakir im donirao daske za satore, sebi kupio audija i boli ga uho. Zamazao narodu oci, sad dodje na sastanak da bude vidjen, uputi koju laznu nadu jadnim ljudima i eto... Kupe se poeni pred izbore...
to je nase jedinstvo, danima su u satorima a ko im je podrska, gdje smo se mi ostali izgubili, citamo i pratimo preko tv-a situaciju, al nece bosnjo, nek nas drugi gaze i namcu nam sto nije bosansko, hoce li doci ti pet do dvanaest, kad cemo se probuditi...zalosno
Svaka cast, pravo u centar! :)
Do pobjede se ide preko djecijih ledja...
a sta ce u konjevic polju?????...sto nisu pod satorima u sarajevu??????
Tesko je to tebi objasniti, pročitaj tekst sa razumijevanjem a ne tako lupati prstima po tastaturi i ponizavati ljude sto se bore za svoja (demokratska) prava. Sad svi znamo u kakvom intelektualnom plićaku živiš :):):):)
Sviju nas ostali treba da bude sramota, jer smo do sada dizali neke bune i revolucije i sve nam je propalo. Bilo nas je na hiljade na pojedinim demonstracijama, pa se sve opet stisa i mi pustimo stvari niz vodu. Ovi ljudi, koji pojedinci nazivaju seljacima su zivi dokaz istrajnosti i istinske zelje da dobiju ono na sta zakonom i imaju pravo!! Iskreno, ispocetka mislio sam da je ovo jos jedna sarada i da ce odustati nakon nekoliko dana, ali na svu srecu nisu i SVAKA IM CAST!!! Kad se svi budemo ovako ponasali bez obzira na vjeru, nacionalnost ili sta god vec, ova ce zemlja da ide naprijed.!!! ISTRAJTE DO KRAJA!!!!
"sviju nas ostali treba da bude sramota"???!!! Zbog tvoje nepismenosti, samo tebe treba biti sramota!
Zasto ? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sta djeca kazu na ovaj cirkus?
njima dobro