Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo.Jedan obični kriminalac,ubica zna iz zatvora šta će se desiti vani.Što znači samo jedno da ima kontakte u tužilaštvu i SIPI,a kada jedan kriminalac takvog tipa ima takve veze,mogu slobodno reći da je ova država ,država za takve ljude.Prva prilika odazim odavde.
sevapa ces ugrabiti ako povedes par sanđosa sa sobom bgm
@naftalin Ne vrijedi se raspravljat,uvijek sam govorio kakav narod takva država.
Propade koalicija ko kauč
Zika je jaci od el chapa, Bake mu je porucio samo sabura oslobodice tebe babuka tvoj....
Mislim da mu je opao IMUNITET, nije unosio dovoljno vitamina C
Ode Fahro da svira klavir klavir
Za ometanje tuzilastva zar nije imao drugih vecih aferima ako su ga uhapsili samo za ometanje to je sitnica,Sta je sa nedodirljivim Dodikom,imali iko muda njega malo pretresti i njegovu imovinu-porijeklo,Lagumdija se uspavo,sve ih malo preispitati....
mentalitet progovorio svojim jezikó jbg
kod mene aplikacija avaza neradi, imali iko isti problem?
@h8er_ko jos pametan čita Avaz,ne vjerujem ni kada pročitam da je neko umro..
@cika dino izvini druže al na avazu ima neki stvari za pročitat oko čitave države a ne samo Sarajvo,Zenica,Tuzla,Goražde i još neki par gradića što klix servira.
Donjet' ce u nasu avlijuu suzivoot i ekonooooomiju... 😂
Hocemo skupljat pare da mu se advokat obezbjedi :D
Hocemol' mu halalit' :D
hahahahaha. rahraone zalosna ti njemacka, da mi je bilo viditi mu njusku kad su ga hapsili, halalio bi novalicu cijelih 320 km,hahaha