Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta smo mi imali historijskih prilika moj Roberte...
Roberte, hvala. Pa da vidimo.
Zar neko stvarno misli da sa ovim ljudima možemo dalje od kandidatskog statusa.
Blago se Sloveniji sto nemaju srbe i Dodika da ih koci i navlaci bijedu
A kad na ljeto krenu suse i nestasice vode, evropska solidarnost ce se istopiti kao kocka leda na 45 stepeni c.
Robert, gospodin i prijatelj BiH!
Ovi kad nesto govore, znaj da je skroz drugacije. Historija je svejdok
Napokon neko ko nije kosovac kao Janša.
Kako bolan golube da idemo u EU kada glas jednog Hrvata vrijedi kao 5 Bošnjačkih? Reci ti nama ima li to igdje u EU. Neće ti HDZ i SNSD u EU jer tamo je jedan čovjek jedan glas i sa Činjenicom da su Bošnjaci većina u BiH njima to ne odgovara oni žele da njihovi glasovi vrijede više.
To se sa Miloradom Dodickom i Draganom Čovićem neće dogoditi. Zasto bi Laktašenko svoju autokratiju mijenjao za evropsku demokratije? Zna taj dvojac da ako udjemo u EU oni moraju ući u zatvor. Kako da čhetnici koji danas u Višegradu slave Dražu udju u EU?
...atmosfera se moze bilo gdje promijeniti...osim u BIH. Ovdje se nista ne mijenja.
Bakir i Dodik ne zele u EU, može slovenac tubiti na glavi. Pare da ali obaveze ne
Krajnje vrijeme je da se okrenemo jedni drugima i da počnemo normalan, civiliziran život u BiH. Već nam je pola života prošlo u mržnji, pa je došlo vrijeme da to prestane. Srbi I Hrvati da shvate i prihvate BiH kao svoju domovinu, da prestanu gledati u Zagreb i Beograd. Bošnjaci da zaborave na unitarnu BiH i da pruže ruku komšijama i susjedima koji se trebaju izvinuti za ono što su drugi radili u njihovo ime, da prestanu slaviti zločine i zločince... pa da živimo lijepo.
Roberte,pokazi se! Povucite investicije iz krajeva BiH gdje se provodi diskriminacija i gdje se ne postuju presude medjunarodnih kaznenih sudova! Roberte,kazite svojim privrednicima da nije moralno ni pristojno nalaziti se u krugu 100 metara s osobama koji negiraju zastrasujuce ratne zlocine i kriju presudjene zlikovce a ne jos s njima ugovarati projekte. Znate dobro koji su to,zato djela,pustite pricu,koliko god lijepo zvucala!
Blokirati ce nas Hrvati kao sto nas čitav život blokiraju u svemu. Siromašna i ne uređena BiH najviše odgovara Hrvatskoj.
Pusti Goluba.
Sta ce nam EU? Imamo mi vec EU, parade i zastitnike zivotinja i cijene stanova ko EU. Sta nam vi jos mozete donijet da vec nemamo?
ne moze Europa napraviti historijskih prilika koliko ih mi možemo zaj....ti
Tovariš Robert ti znaješ da se u Bosna pomak samo z puška i krvoločni dela zmože napravit,niš prihajemo zdogovor i diplomatijske naravi,za tak ne kenjaj.