Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
De ne lajte djeco, i ne letite pred rudu, ovo sa ovom dvojicom što su utužili BiH i dobili mora biti i tu kapak, nepričajte što nije, sud se svuđe i svagda moro poštivat, a ovo drugo s popisom to nema veze, politika će dršati popis iz 91., a ovaj popis ništa ne batonira i to mora biti, vazdi se svijet popisivo, pa valja i nama i đabe tuji lajete, a ima ovde i ozbiljna svijeta, pa malo kulture, da svijet vidi kako smo lijepi...
tambura ziv neka malo, neka
Evo opet ovi Sejdićevi ukrali šaht na Breki pa čovjek poginuo
A gdje ce biti UPISANI 2 000 000 Bosnaskohercegovackih gradjana koje su serbi i serbija istjerali ie BiH-e, ETNICKIM CISCENJEM...?!!! Vi HOCETE LEGALIZOVATI GENOCID I ETNICKO ciscenje Bosnjaka iz BiH-e...!!!
U ime Sejdića, Fincija i Duha Svetoga, AMIN.
POPIS stanovnista \"PO FASISTICKOJ PODJELI\" to postoji samo u BIH-i...!!! K A K I M na demokraciju EU-e koja po ETNICKOJ PODJELI i dalje izaziva RAT ...!!! Hebbala vas TA demokracija...!!!
DESTRUKCIJA EU-E CE BITI KAD VAM SERB DODJE NA POZICIJU, A TAD CE I VASE MAJKE EU-E CE ZAPLAKATI KO STO SU BOSANSKE...!!!
Sorensen je postavljen od genocidasa carla bildta i EU-e za nestanak Bosne i Hercegovine...!!! Sve sto se radi u BiH-i je EKSLUZIVNO u korist ideologije velokosrbizma...!!!
BOSNA I HERCEGOVINA JE U KANDZAMA SERBOFASIZMA, SERBOTOTALITARIZMA I SERBO TERORIZMA...!!! A Vama vjerujemo isto ko i genocidnoj serbiji i genocidasema serbima...!!!