Demokratski blok
0
Rješenje je u novim izborima
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu anonimusi.Predsjednik LDS-a je poznat u cijelom gradu po svojim dugovima. Dužan je i Bogu i narodu.
@SDUBiH, Smiley, Malik, ja*****, nnc To što su ovi osvojili 3% to smo mi svi krivi, To što su ovi unijaši izašli iz SDP-a to je Zlatka Lagumdžije ruku djelo, anunimusi nisu garant niti baljezgaju, ljudi fino kažu, ko ga je FTV prevarila prvi put ima priliku na popravni. Eto SDP baljezga stalno pa pola godine nemamo vlast, a i kad je i napravi napravi je neustavno, a to što vama iz SDP-a smeta njihovo baljezganje meni predstavlja izuzetno zadovoljstvo... :o)
raspad neželjene tvoreveni zvane bih-pih..za vijeke vjekova
A ko vam je kriv pa ste olako napustili SDP bez borbe pa sada junoše kolo vode. Podpredsjednik stranke balavac koga ste i vi progurali a koji sada žari i pali.Imovina bivšeg saveza komunista je bila imovina cijelog naroda a ne SDP-a koji je iznevjerio i ideju i glasaće.
Dajte prvo ljudima sansu da se pokazu na novim funkcijama pa cemo onda odluciti sta dalje.Gdje su bile ove pametne glave ranije da rjese probleme lako je sad pricati
Neka pemzići protestuju. Da im liberali dođu na vlast, a hvala Bogu nikad neće, prešli bi sa kršćanskog na muslimanski post
stranka pemzionera BiH ne postoji !!!! postoji samo udruzenje penzionera federacije !!!! a mozda i stranka koja nema nista sa izborima, jer svi pemzioneri glasaju \'za svoje\' ! i u federaciji jih je Bicakcic podijelio i jos se nisu ujedinili ! stoka !
ljubomorni anonimusi i propali politicari baljezgaju naglas... komedija :D
Sve je to lijepo i krasno ali demokratski blok nema podršku naroda.Svi zajedno na izborima su dobili 3% tako da su potpuno irelevantni i nebitni.Jednostavno narod više voli nacionaliste i komunjare tako da se džaba ovi ostali javljaju.
Slažem se, prvo implementacija Sejdić-Finci presude a onda odmah novi izbori.