Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakva nevidjena glupost. nadam se da im laze pred izbore. pa nece pijacari odredjivat urbanisticki plan haahahha joj ubijte se kako je nevidjeno glup ovaj ajnadzic to je cudo jedno. koji papak kapitalac. pljuc.
Ko se jos kupuje na pijaci...pored seknd henda!
Ajnadžić je posebno zlo od čovjeka, KOSOVAC, ratni profiter koji je za basnoslovne novce fiktivno za 1 Korpus A R BiH kupio dotrajala Američka terenska vozila SHEVROLET S10, pslije rata uništio je Javno preduzeće ZOI 84. Inače voli brzu vožnju i tuđe žene, pogotovo svojih prijatelja i članova familije, taj seoski đilkoš iz okoline Rogatice, tačnije iz sela Kukavice.Svoju političku snagu duguje svom prijatelju, super močnom zemljaku iz stranke SDA, AMIRU ZUKIĆU, ZVANOM GUMENA GLAVA ILI ĐEMPER.
Šta ćemo sa onom izjavom: "ako ijednom borcu JNA bude falila dlaka sa glave, sravnit ću vam pojedine Sarajevske općine". To je Ajnadžić govorio 91. godine dok je bio oficir JNA. Gle čuda, sada taj isti Ajnadžić želi biti načelnik općine koju je 91. godine htio sravniti sa zemljom.
Bravo za komentar, to je zlo od čovjeka u svakom smislu. Odvratan, korumpiran čovjek bez ikakvog obraza, što oči vide ruke nose, rat da i ne spominjemo, pravi ljigo.Pitam se gdje mu je onaj rođak Halil Durić, prijeratni trgovac i ratni major logistike, sječam se ide Halil Durić sa terena i Igmana, nosi neke stvari, na Igmanskim Osmicama sretne nanu, koja nema šta da jede, Halil ugojen pun para dadne nani 5 KM da mu nosi stvari niz osmice, a on ruke u đepove i smije se ta spodoba i Ajnađićev uzor
Ajnadžiću nećeš biti načelnik, đaba ti pare, đaba ti sve ovo. Svi mi znamo ko si ti i kako si sve u životu postigao!
Ajnadžiću gdje god si imao nekog uticaja to si i uništio. Prvi korpus si obezvrijedio, jer si pravo iz KOS-a postavljen srpskim linijama za komadanta, a sve to da našeg Talijana uništiš, ZOI si totalno uništio, a Ministarstvo boraca si doveo do ruba egzistencije i borci su najviše ispaštali kada si ti bio ministar. Zato te molim, povuci se iz svega, uživaj u svojoj generalskoj penziji koja je 2500 KM i nemoj nas više uništavati. Eto molimo te!
Svaka šuša u ovoj državi može zaustavit projekat vrijedan pažnje... Nisu to zakupci, to su šverceri i prekupci, sitni kriminalci dakle ...
buvljak....
ko će to da se ugradi u projekat?