Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja kontao onaj Rimac sto pravi auta, pa mu sumnjivo da je kupio diplomu, neki uposlenik....
ISTO BGM HHAHAHA bas podjoh napisat
ne pravi on on auta nego ih prepravlja,lai i ja sam pomislio
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Posle Sebije treba detaljno provjeriti svaku diplomu
čekaj ba zar Sud u Sarajevu nije sredinom decembra naredio nerki da u roku 14 dana na KCUS sve vrati na stanje od oktobra ? da li nerko ignoriše sudske odluke? da li je ovo moguče? pa čekaj zar taj isti Sud nakon tog roka ne bi trebao izdati nalog za privođenje?
Pa smrdin treba da zna ima li diplomu il ne
Patološke ambicije nikad ne odu u neki dobar pravac…ovaj lik je bolesno ambiciozan
ovaj studij i diploma je farsa
Ovaj Rimac ko Branko Perić izgleda neki lik
Kako god okreneš ovo je baš begovska prćija. Isti ljudi, ista prezimena cijelo vrijeme od rata na ovamo.
ČUJ ZAVRŠIO TJ POLAGAO 2020-te GODINE. KAKO JE STIGAO VODIT BOLNICU I UCIT? JEL TO IMA NEKA VECERNJA SKOLA ZA OVE MENADŽEMENTE ILI ŠTA? NEKADA JE UZ KINO ĐURO ĐAKOVIĆ I TAKO SE ZVAI BIO TKZ RADNICKI UNIVERZITET TJ VECERNJE SKOLE ZA ZANATE. 🇧🇦❤️🇵🇸EDI
Jednostavno Rimac zeli da je sve cisto a ne da bude kao sa Sebijom Izetbegovic.
J... ga kad nam je Država puna lažnih diploma DR nemoj zamjerit za tvoje dobro da nebi kasnije Sebija tražila dokaze
Pa odakle ovim sarajevskim doktorima toliko vremena da zavrse te silne skole, naravno carsija ssve zavrsava ako si u semi a svi su, a kvaliteta ni na mapi, cak KCSU nisu znali put pacijenta a mislim da i danass ne znaju jako ce covjek otici ljekaru. sve je to lakrdija.
👏👏👏👏👏
Rimac je Sekin igrač pa je i logično razvlačenje pameti
Sve je to ok ali se vrte stalno isti likovi sto je nevjjerovatno. kolika je to halapljivost godinama se vrtiti u ovim kruggovima. idmet je ratni dr. i vjerovvatno ima PTSP kao i ostali tako da bi bili bolje postaviti nekog svjezijeg jet je ovaj dio stalno prisutnih nicim izazvan.
Rimac u Medjugorju diplomiro podno brda Kukovac?
U drzavama u kojima se vijernici busaju u prsa, najvise je korupcije, pa tako i falsifikovanja diploma, U onim gdje je religija na margini, korupcije gotovo da nema. // U svakom slucaju provjera nikad dosta, a dr. Gavrankapetanovicu sve najbolje u zivotu i u radu!
Znaci za vrijeme korone studirao. Jest ali u k…
Ljudi dostavili diplomu za pola sata, a sebijin doktorat se trazi i dan danas lakse vidjeti gospu u medjugorju
Nije doktorat, pojma nemas a pametujes ovdje