Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne razumijem gdje se nalazi točno livanjski kanton meni nekako liči na hercegbosansku županiju
a ja mislio da dva hdz-a imaju većinu u navedenoj županiji. Kako to da oba hdz-a koji prestavljaju interes hrvatskoga naroda ne mogu da se dogovore oko uspostave vlasti u županiji u kojem imaju većinu???? Molim odgovor od majoriziranih.
taj naziv županije ne postoji,ako imaš dokaz da griješim daj ga da ti se javno ispričam.
U livanjskom kantonu su na vlasti i jedan i drugi HDZ ali niti se mogu dogovoriti za vlast niti dobro što uraditi,primjera je na pretek recimo dom zdravlja u Livnu bi se prije mogao nazvati dom za vješanje :D
Idi doce veci grebator ,da se nisi ti nakrao pa bi dao ostavku.
Nije ni Herceg-bosanska županija nego KANTON 10!!!
Ne kontam tko tkoga ovdje mayorazira?
ISPRAVKA: Ovo nije Livanjski kanton nego Hercegbosanska županija, molim da ubuduće ne obmanjujete javnost s netočnim tekstovima odnosno nazivima u njima. Unaprijed Hvala!
nemoj molim te.... nama trebaju ljudi kao ti ...
Neznam zasto im doktor smeta, covjek je o.k.
Ima li Livnjaka na portalu Iz kojeg mjesta je Pelivan i ima li kakav nadimak