Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cirkus. Vlada Federacije vlastiti prostor da je Zvizdiću i Vijeću ministara u koji je mogla smjestiti sebe i Federalne institucije. Umjesto toga su kupili zgradu OHR-a u Nedžarićima za smještaj.
loponapravit im smjestaj negdje daleko od grada..ne bil poceli tad nesto radit a ne gledat kako ce pobjeci s posla...
Prije 6 godina bila ova inicijativa, kad se pojavio revizorski izvještaj o enormnim cijenama koje institucije plaćaju za smjestaj. Dakle, za tih 6 godina samo ove pobrajane institucije mogle su ustedjeti 7,5 miliona KM. Al bolje ikad nego nikad.
nadam se da u rjesenju pise "SEPTICKA JAMA"
Trajni smjestaj za ova govna i jeste tu.
hoce li nam to obicnim smrtnicima biti bolje tesko nama sa njima
ZA NJIH JE TRAJNI SMJEČTAJ GORE NA GRADSKOJ DEPONIJI IZNAD SOKOLJA. KAKVE BARE I VLAKOVO ,TO JE ZA LJUDE...
@GEPARD i to ih posut sodombikarbonom da ih zemlja lakse svari
Ako ste sad ustedili, onda ste sve ove godine stetili budzet za istu tu cifru na godisnjem nivou...o tome ni rijeci
Hihihihi dobro su rijesili problem