Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VRATI SEEE!
aha suspendovao ga Rijaset hahaha ...sad ce predavati u skoli vjeronauku tamo su jos mladji ovaj izgleda voli piletinu neznam sta mu bi da napadne starku od 20-tak god. ma ovo je sramota sta bi sa onim preverznjakom iz Gluhe Bukovice .... vidite da te njihove suzpenzije su vise kao nagrada a ne kazna i nekenjajte zali boze samo zena djece i svih koji su zlostavlajni od strane ovakvih prikriveni (ispod odore) bolesnih umova... dodjes da se pomolis bogu a ono ...... gdin u odori ti ga pristavi ..... bozije davanje ...
DJVOJCICE BRZO SE U DZAMIJI SVUCI ETO HOZE NOSI GA U RUCI !
po čemu je ovaj bolji od pravoslavnih ili katoličkih popova?
@ @delegati ZA NIZU RASU I POZNAVANJE NJEMACKOG !!! PUTUJ PA CE DOCI I 1500 hidzretska INSHALLAH !!!
pa nemojte ljudi nije ništa radio..očito ste u zabludi,,,,,heheheheh
BERLIN UBER ALLES ./ STAY PAPAK !!!
@ P i p o ME Prstom po Shupku
@ loco E @europa STO SE BRZO PO OPISU DELEGATI POZNASHE UZAS OSTAJE BOS...njachka FURKA !!! PUTUJ STOKO IZ 1443 god. POZDRAV ZA ZEMLJU SAFARI FROM north-west EU best city !!
Hocel ubleha susic biti zadovoljan sa ovim
A mozda je sve to pogresno protumaceno.
ako nista bar ne napastvuju djecake kao kolege katolici! treba ga po serijatu suditi-bicevanje u islamskom centru, posto nije dzamija kako rece neko gore. jaka razlikanema sta.
Da su ovo ranije uradili ne bi izgubili izbore
Evo, nasao sam tri vezana clanka za šerijat, jako dobro urađena, pa bujrum, nemate se čega bojati, šerijat je naša budućnost:)))) Shvatanje šerijata - Dio prvi http://www.dnevniavaz.ba/izdvojene-kolumne/14004-Shvatanje-erijata---Dio-prvi.html Shvatanje šerijata - Dio drugi http://www.dnevniavaz.ba/izdvojene-kolumne/14645-Shvatanje-erijata---Dio-drugi.html Shvatanje šerijata - Dio treći http://www.dnevniavaz.ba/izdvojene-kolumne/15437-Shvatanje-erijata---Dio-trei.html
@ @serijat e ti si pravi europejac, halal ti kur ac. tebe treba is sunčevog sistema izbacit.