Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ja u svakom i svačijem potezu tražite dlaku u jajetu a u svome oku ne vidite balvan.
Ali ih "volite", nema sta! Heheh...
Lijepo, da li znate da je jedini dozvoljeni kurban u BiH onaj kojeg proda IZ BiH?
sramota sta ste radili 20 godina prije toga?
Darivali i tada kao sto ce i u buducnosti informisi se malo..
Allah pomaze gdje treba. Samo se salim.
Hajde fala dragom Allahu dz.s. neka ima bar neko da mislu na te jadnike
kad ce kod nas postati normalno da se druze almasa i andjelija i zasto nikad? :D gdje god kliknem vidim kako su bajram slavili nemuslimani sa muslimanima i to je za ibret neki i mi se toga drzimo ko pijan plota i vicemo vidi napretka jbt..pa bolan to je nekad bilo normalno..danas senzacija jbt :( otisla ana kod muamera na bajram i otom dobijes 7 minuta na dnevniku u udarnom terminu. eto meni to nije normalno a vi kako hocete.
@lilaaa ima sa bajramom
Neserite ko ima 200 ovaca nije sirotinja,ispade kao da oni nemogu prodati ovcu bez bajrama.Fakat ste ovnovi.
RS vs 23,7%
Ortodoxni turcin i njegovi procenti hahaha jos se puca stara izmisljena prica..
Sve je to super, ali IZ treba da plati porez drzavi kao i ostale vjerske zajednice u BiH. Ja bih sve njih samo oporezovo i eto para u drzavnu kasu. Jer kad nesta kupis treba i racun da dobijes, zar ne? Pa treba PDV da se plati...Mogu se zakleti da pola tih domacinstava ima na mjesecnom nivou vise od jednog asistenta koji predaje na fakultetu (880 KM+topli obrok). Kaze nema posla a deset duluma zemlje i snalazi se kako zna i umije. Jos naprave biznis sa kurbanima, a nigdje racuna i poreza.
Onda zazeli da ti Bog da isto sto i njima!!
Kome oni budu pomagali neče mu biti lahko, ostalo su samo basne za naivne i neupučene. Podržite Nasera Orića, siromašan je i fali mu još koji milijon da nije tužan, kao što ga godinama gurate.
Dobro ortodoxni turcine..
Ja teksta i karine, koja patetika, ne vidim po čemu je muslimanima povratnicima u RS život išta teži nego Srbima koji tu žive, čak muslimani bolje žive od srba jer imaju više gastarbajtera koji im pomažu.
bilale, posto su kurbani u srbiji?
uvijek je nečja žrtva značila nečji život. Isus kaže: "Draže mi je milosrđe od žrtve".
...On je i Tvoj Bog, kojeg Ti još ne upozna.
zar Bog može biti čovjek, siguran si da nisi u zabludi
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ko im je kriv, kad' nisu htjeli ići u školu?!
@ Stellawho Mislila sam na kurbane.