Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajd da se kladimo da nece uspjet ;)
što ne kazes javno koja bosnjacka stranka se nakon frke dogovorila sa hdz-om oko kladionica kada se govorilo o oporezivanu,da moraju biti udaljene od skola itd.?bando sdaovska kad cete poceti Allahu sluziti a ne bakiru?
Nemojte biti licemjeri.Strasno sam razocaran kada sam cuo ovog ramazana koliko nepravde imate u sopstvenim redovima.Rijesite prava i obaveze prema svojim radnicima, postujte Ustav BiH, tako sto ce ih prijaviti i osigurati.Sramota je reis efendija da drzite radnike-hodze neprijavljene u 21.stoljeću.Jedni Vam imaju platu 1500KM a drugi Vam rade za 200-300KM..
najbolja borba protiv kockanja je dosta rada, omogucite omladini da svoju buducnost vidi tako sto se radom steci ono sto zeli, a ne da vidi buducnost uplacujuci listic za marku i strepeci hoce li biti 1,2 ili X
Mashala komšije, a šta ćete sa kockarima?
ovi uhljupi, u talu sa sda, pričaju o moralu. Koje licemjerstvo
mozete muda pod bubrege prodavati neukoj svjetini, viknes mu sa minbera "treba podrzati nase" i svi podrze sda, tu istu sda koja se sa hdz-om davno dogovorila oko pitanja kladionica.ko je pustio hercegovacke hrvatske kladionice da se instaliraju na svakom cosku a duguju milijarde poreza itd.
Nije dobro ici u kladionicu,kockati se,al,vi mozete i u kurve,nasmrkani i sve...fuj majku vam balijsku !
ma ovi zive u alternativnoj stvarnosti i ne izlaze iz dzamije da vide svijet oko sebe. takve ocekujem da ce biti i ove mjere.
Oj IZ da se bavi kockanjem... pa imate pravila vec, haram je kocka, sta jos hocete? Bavite se vi bjedom, to je rijesenje kockanju... A kakvo je ovo takmicenje "iz kurana casnog"? Ko brze cita, ko vise zna?? 😂😂
Razrađuje se i plan borbe protiv štimanja ugivora podobnim firmama, stranačkog zapošljavanja, nepotizma... O vjernici napustite naštimana radna mjesta. Taj novac je haram, a ko se hrani haramom sva druga djela su mu grešna.
Srbi bi rekli "Dokon pop i jariće krsti"
aaaaaaaaaaaaahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHHHHHHHHHHHHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahaha
Ovi iz islamske zajednice znaju odlicno da nije problem u pojedincu vec u trulom drustvu u korjenu. Kad bi drustvo ozdravilo ne bi bilo ni kladionica a oni bi bili vijest samo za bajram
bavite se sa kladionicama, a ovi na vlasti se kockaju sa nasom buducnoscu, e pa fino..