Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Clanom 130. stavom (1) tackom o) Zakona propisana je nadleznost Senata za donosenje Kodeksa, ali ne i obaveza, jer se ista ne sankcionise u kaznama za prekrsaje, tako da... uhvatili ste se nebitnih stvari i usminkavanja, bolje poradite na kvalitetu nastave, prakse i kvalitetu nastavnog osoblja, te objektivnom ocjenjivanju bez mita i korupcije. Lp.
Djevojka objasnila! Svaka joj je na svom mjestu
Djevojka objasnila! Odmjerena i fina.
Kulturna cura
I vjerska obiljezja...np. Turska prije Erdogana
Jusufbegovici su iz sela Repovci kod Konjica (ima ih i u Jablanici), svi ambiciozni i odlicni studenti. Inace ovaj kraj je dao veliki broj izuzetnih ljudi, intelektualaca, radnika, revolucionara . Zive dugo i boluju tek u kasnim 80/im.
Ono što nedostaje je fetva tipa: svi morate nositi kecelje koje koštaju 56 KM, uplatnica i broj žiro računa je: *************. Uplatiti uz upisninu pod obavezno. Kao što smo plaćali cvaju za onaj usrani ISS ili kako već, a vazda grešaka milion, ili ne radi, ili pogrešno upisano, ili neki k. Sve je bitno izgleda osim kvaliteta predavanja i količine usvojenog znanja.
I LAZES I ZA PRINCETON I ZA BOSTON "All kinds of students wear sweatpants from time to time and I don't think most people make anything of it." ODGOVOR STUDENTA NA PRINCETONU
spisak univerziteta u americi koji imaju kodeks oblacenja https://www.collegexpress.com/lists/list/colleges-with-dress-codes/418/ sve do jednog su vjerski nastrojeni prestani supljirati ublehasice idi kod erdogana
https://www.collegexpress.com/lists/list/colleges-with-dress-codes/418/
pa ova ublehasica je akp... kome ona pamet prosipa
Ma zar nećete umotati anume, ccc...
Evo ja studiram na Uni Wien i nikakvog posebnog kodeksa oblačenja nisam vidio. Ali zato njihovi studenti mogu neke naše profesore da ponesu u zubima, što se tiče znanja.
Bravo, zna se gdje je kur*ama mjesto, pošto razum nemaju a gotovo su gole poput životinja, mogli bi reći da to i nisu ljudi.
Bravo, zna se gdje je kurvama mjesto, pošto razum a gotovo su gole poput životinja, mogli bi reći da to i nisu ljudi.
Sve dok je.u spusu kadar sda Rijana koja.je.ustvari Rejhana ali je toga stid nema napretka mrss u saudiju.pa prosipajte.ovo.je.sekularna.drzava
A hajd molim te reci sta je sporno u Kodeksu, ako si ga procitao/la? Ili ovdje bezze trolas...Znaci sta?