Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam mislio da će Muslimani održati zadanu riječ pa da neće izaći na izbore. A ono obratno. Ne samo da su odreda izišli na izbore, nego su imali izbornu taktiku kao Miljan Miljanić protiv Brazila, ispočetka se pritaji neka Hrvati misle da nećemo glasati, a onda u 13.00 sati svi u napad... Na kraju ćorak
@BosanskiGazija5 Aj ne seri.
@BosanskiGazija5 Čuti kmečanje turskog Gazije, neprocjenjivo...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
1300 razlike u glasovima
Jest mi drago sto su rvati u Dayton-u popusili. Sve ih je manje, odlaze mladi u Zagreb na skolovanje, i nikad se ne vracaju u svoje selo. 350 hiljada se osipa ubrzano. Nemojte zaboraviti da je u Jajcu uvijek biran nacelnik rvat. A sta je sada? Gdje je sad rvat?
gledam i ne vjerujem semir kaplan u inicijativi za stolac u općinsko vijeće izabran hahahahaha
i onda kaze "lose nam, narod pati", a kreteni na izborima zaokruze HDZ... ko god glasa za nacionalisticke stranke, dabogda ne imao kruha da jede!
http://refugia.e-sim.org/lan.10758/ Krecemo put Afrike Pridruzite nam se!!
TO JE 800 GLASOVA MRTVIH USTASA
@Dwekh Nawsha placi od tuge mrtva ustaso
jbm ti dan mjesto mladi da jebu i da uzivaju a to se jos truje nacionalizmom i strankama fujjjjjjj danasnja omladina
Nakon ulaska u politiku Fahrudina Radoncica Bosnjacki korpus se u potpunosti raspao. Narod kom nastavnik likovnog sa diplomom iz Podgorice, a sumnjiva mu je i srednjoskolska diploma, umalo ne pobijedi na izborima i postane clan Predsjednistva je sigurno narod koji nije sposoban ocuvati Stolac i slicna mjesta. Bosnjaci su uspjeli izgubiti i mjesto nacelnika u Varesu, a da ne pricamo o Stocu. Iako Fahrudin Radoncic nije jedini krivac, njegov rezultat je dokaz da nemamo nikakve granice ukusa.
Zastrašivanje ostatka građana od strane naših muslimana nije dalo efekta i Stočani su izabrali onoga koga žele da ih vodi u narednom periodu.
Ima jos da se broji! Treba da stigne 1300 glasova iz dijaspore, a to su sve Bosnjaci koji su protjerani iz Stoca od strane zlocinaca iz HDZ-a
Ljudi koji su bili po logorima, muceni, ubijani i protjerivani od zlocinaca. Na celu zlocinacke organizacije HDZ je ratni zlocinac Dragan Covic. Dakle, jos 1300 glasova Bosnjaka treba tek da se broji
:))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ustaska posla!
немного дерьма
Dže su muslimani
@BosanskiGazija5 nemoj sad tako care)