Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puhne vjetar i izazove eksploziju. Koga vi folirate?
@Zanovijetalo Da je onaj priglupi milicioner RS-a Mektić na funkciji na kojoj je bio, garant bi optužio Hrvatsku za ovo.
Šta sve SDA-bagra neće izsmisliti samo da oni nisu krivi. Čuj vremenske promjene?!? Jbt čega se lik sjetio...
Tehnološka eksplozija koja može biti izazvana vremenskim promjenama. Čiji mozak ovo smisli. "Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati" rekao je Ivo Andrić i ova rečenica je svakodnevno aktuelna u BiH.
Sutra će krim inspektori vršiti uviđaj, sve je kod nas sutra prekosutra
Garant su ga iznijeli malo ispred bunkera dok je finog vjetrića, jer ipak vjetar suši a ne temperatura. Kad može čaj, ma može i eksploziv
'vako i ja eksplodiram na vremenske promjene...
Tresla se gora rodio se mis.
Da nisu sateliti i 5 g
Nije za nas nista ni M. Zajednicu da vodimo....
Hoće to hoće.fala bogu da nikom nista nije bilo
kako prodaste rusima puno nesreca u namjenskoj industriji opet osiguranje placa slabo ide municija i dinamit korona zaustavila sukobe
Dragi Gorazdani molim vas nemojte hodati blizu tog Ginexa kad se naoblači jer može doći do eksplozije. Ps kogy vi više zahe.avate, pa nisu ljudi bez mozga. 100% je prefuzece u vlasništvu bande iz SDA jer samo oni mogu ovako izmisliti, eto još dali ime Ginex da radnici ginu, a vlasnici da se bogate.
A juče isto vrijeme kao i danas, ista osunčanost brzina vjetra,, temperatura relativna vlažnost, . Sad me interesuje mogu li stručnjaci biti malo specifičniji? Čuj, vremenske promjene. Pa nije bio Cunami il Katrina? Ja kad glasno zapjevam dobijem prijavu za remećenje javnog reda i mira. A njima ništa?
Sve ispravno, niko nije kriv i ispade eksplozija je nesto normalno. Zakljucak: "opet ce nekada doci do eksplozije"?!?! Nadajmo se samo da ce opet biti bez zrtava.
@WildRiver16 , da da :)...u svakom slucaju nadamo se najboljem
nesto najjace sto sam odavno procitao hahahah koja laz.