Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvijek smo imali više sreće nego pameti.
mediji jedva čekaju prvi slučaj
i bingo çeka...
@ludimiki Koji moraš biti baksuz da se rodiš u Bosni i još dobijes Korona virus.
Eto ti, covjek dosao do svog zasluzenog godisnjeg odmora.
Kad vam Seka potrvdi ti vam je birilać... 😅
Evo jos jednog su otkrili sa Coronom. 88-o godiste, al' ocuvana Toyota Corona.
Nije on te srece hehe haj mrs u kamion nazad
Ovo jedva čekaju kad će. Bi juče žao Sebiji što je potrošila tri testa na Kineze a nemaju korone. Dobila ih džaba ali joj opet žao. Ona troši 2.5 KM za ishranu pacijenta dnevno.
Nadam se da ce ovako i ostati.
Preobrazit ce rezultate cim se pocnu dijeliti poticaji za ublazavanje simptoma bolesti ...
Ma mi smo najjača drzava na svijetu.Ni korona virus nece ovamo :)
Ko zna kako to ispituju i da li imaju reagense za to.
@SA67 , de nam malo opsirnije otpametuj svoje sumnje, sa strucne i naucne tacke gledista.
@SA67 stvarno predosadno vise to govoriti, imamo neozbiljnu vlast ali ne toliko da bi se lazirali rezultati da bi eto narodu bilo lakse
imam osjecaj da bi jedva docekali da se i kod nas pojavi samo da imaju razloga za paniku i tugu...takav narod jbg nazor bi nesto pa makar i glavu izgubili
To živote.
Kako mozeta znati kad je Inkubacije 14 dana ? Samo nek mi neko objasni neuk sam sto se tice medicine volio bi da znam
@hamidopasni66 posto su prvi izbrisali da opet napisem pa kako ce kralju znati kad je inkubacija 14 dana kakve mi to testove imamo da znamo odmah a cijela zapdna Evropa stavlja ljude u izolator, nije glava samo za frizure.
a, boljelo ga grlo nakon Italije....
To to , samo idemo dalje ljudi! Mjesta za paniku nema, ali moramo biti na oprezu! Sta ciniti ? Prati ruke i do 25 puta dnevno - sapunom i mlakom vodom po mogucnosti - minimalno 30 sekundi!!! Svako pojedinacno ima odgovornost da da doprinos da se ovo zaustavi! Izbjegavajte masovna okupljanja, koncerte, kafane, nargilhane, izlaske po kafama bespotrebne. Dakle opreznost na maksimum , a panicarenja nema! Drzava BiH je sad na potezu da napravi konkretne korake!!!
@DrevniSamuraj Dobro je, šta si zapjenio...