Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Genocidna ce nestati u dimu i vatri a vi genocidasi ce te sto u opancima sto na traktorima obiljezavati BOSNASKU Traktorijadu.Sve ostalo je suvisno sa vama gubiti vrijeme. Nabavite brse traktore i s duplom vucom jer su Bosnske gudure neprohodne a nemamo autoput kao Hrvatska.Uzak prolaz U BRckom a na punktu BH GAZIJE sa velikim pecatom a SAVA VELIKA
\"Na neki nacin istice odgovornost\". Pobili ste 8000 ljudi i sada na \"neki nacin\" vam ova rezolucija istice odgovornost. Majku vam divljacku, zaostalu.
romell: bravo majstore! potpisujem :)
@arbih, koji smo to rat dobili? Ako je Alija htjeo bosnu podjeljenu u dva djela, sa tri predsjednika i sa puno sranja, da onda smo pobjedili.
Pa ti cobane i tebi slicni su zauzeli planine i gradice sa tri zgrade u dva reda i pricate o nekoj teritoriji. Samo vi uzvajte po svojim livadama i tzv. gradicima. Ostavite pravu gradsku raju u gradovima da zive normalno, a vi nacionalizujte medvjede po planinama i divokoze po hercegovackom krsu. Ma jadni ste mi, iskulirajte i afirmisite se vec jednom. Papani nacionalizovani!
Vidim kako ste dobili rat, bednih tridesetak posto teritorije heheheeh, livade pune jos ne pronadjenih tela i hiljade majki Srebrenice kojima samo produbljujete bol i patnju. Bosnjacki politicari (citaj Poturice) su veci neprijatelji majkama Srebrenice i Bosnjacima nego sami Srbi. P.S. Janjci moji - citajte i kukajte nad samim sobom
da ti ne bi alije (nadam se da imas njegovu sliku na istaknutom mjestu) ostvarili bi vi svoje \"ciljeve\" svi srbi u jednoj drzavi -srbiji i svi hrvati u jednoj drzavi -hrvatskoj. letili bi jaro iz srednje bosne , krajine , hercegovine a amerima fala ali veca vasa zahvala trebala bit. nastavicemo razgovor!
Dobili smo mi rat i potukli i Hrvate i Srbe. Mozete se sad poklopiti i zaliti sto niste vi pobjednici. Mafijo ovosvjetska!
@5do5 ...jos jedna !Mozda se varam , ali cini mi se da upravo oni konstantno drze podgrijanu situaciju...A koje su im namjere ? Ko prezivi pricati ce !
Rezolucija jeste nova kost za daljnje glozanje - tri konstitutivna naroda.
za arbih koji ste vi rat dobili, pa da vam nije amera bilo nestali bi jado jadni. pitaj svoje u mostaru koliko su para dali da ostanu, a sada tek vide gdje su ostali, pa nijedno poduzeće tamo neradi, a hrvatska sva rade,. i sto je bilo kada si se probudio????? BOG I HRVATI
SRB - IN = SRB - OUT
Dobili smo rat........ i neka to bude opomena svim prijateljima i neprijateljima Bosne
Sustina je da je posle svega i bosnjackog jahanja po kostima tih napacenih ljudi, nama, Srbima sve manje zao tih mucenika. I sve te silne rezolucije samo umanjuju kolicinu emocija u vezi sa tim. To sto vi mislite da je pobjeda, vrlo brzo ce se pokazati da je jos jedan poraz retardirane bosnjacke politike. Neka vam je Bog na pomoci.
Cijela Europa je za i sad se tu ništa nemože. \"Žao nam je\". E ovo je stvarno prva pobjeda BIH politčara. Ali ona vrijedi više nego one sve pobjede iz RSa u zadnjih 10-tak godina. Ova rezolucija o Srebrenici i osamostaljenje na Kosovu su dva najveća trna u oku srpskog naroda. (na na na na na na ) LP