Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje god je kadar vječnih koalicionih partnera SDA-HDZ, tu je kriminal, nepotizam i stranački klijentelizam.
NEK NAM EU POŠALJE SVOJE SUDIJE I TUŽIOCE MI SAMI NE MOŽEMO IZAC NA KRAJ S OVOM BANDOM VEC 27 G.
Zašto ne pišete o današnjem ukopu 19.Hrvata iz Travnika koji su eshumirani iz masovne grobnice a koje je mučki pobila zločinačka tkz.armija bih
pitaj svog kroata
A sve tuzilastvo zna, krivicne prijave stoje...uzmu po koju izjavu godisnje i tako opravdavaju svoje postojanje...
sav taj vrh u cjeloj BiH ukljucujuci i genocidnu samo misli kako ce usicarit nesto licno za sebe u prevodu ukrast,nima narod nije ni na kraj pameti,a narod truju nacionalizmom da bi sebe odrzali otrcana teorija nista novo,niti je novo da ce taj isti iskarani narod opet glasati za njih!
Potkovano je Tuzilastvo i Sudstvo pa se lopovima skida kapa a ne glava...
Samo vi pisite oni vec razmisljaju na kojem ce ostrvu kiselit mu.a
I koji je smisao sto su utvrdili, nije ni prvi ni zadnji put, a nikad se nista nije promijenilo bez obzira na sve nepravilnosti i kakve god one bile.
USK se namjerava priključiti RS. Onda će RS imati i 60% teritorija. USK se nada na taj način rješiti migrantskog problema. RS nema migranata. Tako da FBiHuskoro može da smanji kapacitete u parlamentu.
Gastarbajterima iz USK bi bilo draže da se kanton priključi Hrvatskoj, onda ne bi imali ni granica a postali bi i automatski građani EU.
SDA KUMUJE SVOM HARAMU U BIH
Na ovom clanku bi trebalo da bude 0 komentara. Zasto ? Zato sto smo sami zaokruzivali iste te lopove koji nas pljackaju i kradu godinama. Sami smo krivi, zasluzili smo i gore. Koliko je narod u BiH i ovi sto komentarisu glupav, dovoljno govori i cinjenica da se svi zalazu da rukovodne ljude u policiji Kantona Srajevo bira i odabire ministar koji je predstavnik politike. Posle cetw kukati i opet ssrratti u komentarima, zato tisu
SVE POZATVARAT!NEK NAM EU POŠALJE SVOJE SUDIJE I TUŽIOCE MI SAMI NE MOŽEMO IZAC NA KRAJ S OVOM BANDOM VEC 27 G.
Zato na narodu stede da bi oni mogli sebi uzimati koliko god hoce.Sram ih bilo.
da smo normalna drzava,sve bi im se oduzelo sto su ukrali i jos bi robijali+zabrana bavljenja politikom dozivotno.
Država uhljeba i lopova!!!
Pa ovo se znalo i bez revizije.. nego šta ćemo uraditi po tom pitanju?