Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Balkanski system.pola pijem a pola sarcu sajem ;-)
da to nisu kalavi terminatori, od kafe do mostova i kiselog kupusa, sve unistili i pretjerali
da to nisu kalavi terminatori, od kafe do mostova i kiselog kupusa, sve unistili i pretjerali
Ima li u bosni sta da nije u dugovima i nezakonitom poslovanju?
Ima Centrotrans...
Copy/paste priča iz svih općinskih/kantonalnih/entitetskih/državnih firmi, i ko odgovara niko, ko plaća te minuse? Narod. Nema boljeg naroda na kugli zemaljskoj, svaka vlast bi ga poželila.
Valjda nekad dodje na red revizija i u autocestama FBIH pa ce ove cifre iz puteva RS biti smjesne u odnosu na ono sto su popljahali Zlaja i njegova raja :)
Jeste, uradili su, ali su na poslu od 500 mil KM, dodatnih 250 mil smjestili u privatne djepove. To ti je kao da ti neko napravi kucu koja vrijedi 100 000, a zaduzi te u banci 200 000 pa ti vracas. Za takav posao se kaze da te neko "opljackao" za 100 000, ako razumijes, i to nije ni za kakvu pohvalu jer je radio da napuni svoje djepove, a ne da tebi napravi kucu, tvoja kuca mu je bila samo nacin da te opljacka ;)
za puteve se jagme i jedni i drugi i treci jer se preko puteva najlakse pokradu desetine ili stotine miliona koje je najlakse zamuljat