Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
je li neko skoro ganjo srbijanski pasos? koliko se ceka i koliko kosta? hvala
A moze li se predat tamo u srbiji, u mup? Je li ista jeftinije? Hvala za info
Sizifov posao
treba ukinut dvojna drzavljanstva sa drzavama bivse SFRJ ...BiH konstantno tone sve dublje i dublje u probleme,jer susjedne drzave se sjete bosanskih hrvata i bosanskih srba samo za vrijeme izbora,a i ove danasnje bosnje treba upakovat u karton skupa sa bakirom i poslat nazad u tursku ... jer boze moj bosnji historija tek pocinje okupacijom osmanlija a ne bosanskom banovinom i kraljevinom,vole mahat ljiljanima a u isto vrijeme glasat za muslimansku dzamahiruju zvanu SDA !!!!
Koga se sjeteeeee??'Otkud Hrvati i Srbi u Bosni,valjda Bosanci katolici i pravoslavci
vinkomir ...pa super stari moj,znam da se BiH ne moze petljat kome ce HR ili SRB dat drzavljanstvo,ali moze ukinut vama pravo glasanja u BiH,sto bi po mom bilo odlicno ... shvati stari moj da u BiH mora doc do promjena politickih,ukinut nacionalisticke stranke(odnosno fasisticke) tipa :SDA,SNSD i HDZ ...nezz jesi li iz bosne ili iz hrvatske,ali u BiH ide sve stranacki,svako zaposljava svoje ovce i sisa vune dokle ih glupe ovce prate ...
ma stanuju oni na adresama koje su prijavili nego samo trenutno nisu tu..u Siriji su a neki i u Iraku...ce se vrate..mozda
Ova putovnica na slici ista k'o ona moja rezervna što je nosim na plažu, ako netko ukrade dokumente da ukrade tu nebitnu.
Tvoja sa kvadraticima?
Kockicama.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Hoće l' to opet slat Alžirce u Gvantanamo?
Nece ih ni tamo,jos jedino su dobro dosli u Bosni