Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko kad bi se Švabe sastale da Aušvic proglase klinikom Švarcvald.
A joj. Izgubicemo genocid
Na danasnji dan 1914.g. rodjen je rahmetli Mustafa Busuladzic, jedan od najvecih Bosnjackih intelektualaca 20og stoljeca. U svojih 30 godina, koliko je imao kada su ga crveni fasisti ubili, izrastao je u jednog od Bosnjackih lidera svog doba. U svojim knjigama (a bilo ih je preko 30) je pisao protiv fasizma i komunizma. Fasisti(komunisti) su ga ubili zbog knjige "Muslimani u Rusiji". Braco Bosnjaci ne dozvolimo da nas ikada iko vise proglasi fasistima da bi nas mogao ubiti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neka objasne prvo ovo: ako su pobijeni muskarci bili legitimna vojna meta, ako su ubijeni u borbama, otkuda zica na rukama? I zasto je, ako su ubijeni muskarci poginuli u borbama, srpska vojska i policija ucinila sve sto je u njihovoj moci da sakriju tijela tih muskaraca, djecaka i staraca?
Ta komisija morat ce da potvrdi vec poznate cinjenice iz Haga, ali kako god da postupi to nema nikakvu pravnu snagu. Nit je medjunarodna niti je iznad bilo kojeg suda u BiH.
Prvi april haha
Velika sramota za srpski narad!!
@RUSE Tako je, kako bi se Srbi osjecali da im sutra npr neko iz Hrvatske osnuje komisiju za Jasenovac?
Genocid je proces koji je sastoji iz 10 faza, a ovo što vlasi trenutno rade je posljednja faza - Poricanje !! Na njihovu žalost toliko je dokaza, video materijala, fotografija, iskopanih madovnih grobnica, da im ni to ne pije vode. http://www.genocidewatch.org/genocide/tenstagesofgenocide.html
Gomila genocidnih đikana kojima nažalost klix pridaje previše pažnje.
srbi stvaraju paralelnu stvarnost . Izgleda kao zele da sve krene od pocetka. Sljedece godine ce otkriti tocak .
Bogami ovo je respektabilan medjunarodni tim stručnjaka, ovde se ne može niko pritužiti. Konačno će se objektivno utvrditi činjenice. Podsećam da je prvi izveštaj komisija vlade RSa donijela pod pritiskom. nakon koje su sve presude u Hagu donošene po njoj. Stanje koje utvrdi komisija moraće svi da prihvate, pa i Srbi.
Šef komisije Jevrej, taj plaćenik voli paru više nego mater svoju. Aplauz za Emira Alias Nemanja Kusturicu koji je savjetovao Dodičenka da masno plati komisiju parama napaćenog odlazećeg naroda entiteta RS da se vidi i plaćena istina o Srebrenici. Ne može vas oprati ni 100 ovakvih komisija.
U tu historiju ce samo bosanski pravoslavci vjerovati. Vazan je ishod presude u LIJEPOM Hagu. Oni jos nisu ukapirali da su IZGUBILI pola Bosne, Kosovo pa ni kosovsku bitku. Lud narod. Nama je bitno svo mlado uclaniti u lovacko drustvo i onda Bosnjak moze i spavati sa otvorenim okom. Njih drzati na oprezu.
Ko im je pisao ove materijale što pregledaju? HAHAHAHA
Je li i revizija holocaust-a na dnevnom redu?
@Drinski Nego de ti nama reci, jel vučko đe kakav kamen temeljac uvalio? 😂😂😂
@MorbileFekalistan 😊😊😊 ja da nisam vadio vojne iskaznice iz Užica, NIša, Novog sada, pa hajde da ti povjerujem 😂😂😂. 45.000 ratnih vojnih invalida u Srbiji. Kompletan komandni kadar VRS-a penzije prima iz Srbije. Artiljerija granatirala iz Srbije kompletno Podrinje. I tako dalje i tako dalje.
@HarryCallahan Škorpioni zvanično u sastavu DB-a Srbije. I tako dalje i tako dalje. Ali su vas pustili da se operete redakcijom zapisnika. Zašto je to pušteno, ja sada mogu samo nagađati. Ali vodi se još jedan proces. Vidjećemo kako će se to završiti. Ako priznate Kosovo, možda vam halale agresiju.
Komisija jaca od suda hahahaha pa ukinite sudove i neka 2 3 covjeka u srpskoj odlucuju o pravdi i pravu.
Ko kaze da ce činjenice biti negirane? Samo ćemo ih malo presložiti. Kao sto i vi preslagujete kosti.