Komentari (229)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma SDA opet prosipa šuplju priču i laži.
Sta je sa milijardama SSDAi HDZ?? Evo, čovjek je vratio telefon, neka i oni vrate milijarde od donacija za povratak, od pokradenih firmi i fabrika za vrijeme privatizacije, itd. itd A telefone, ne moraju vraćati, neka zadrže. Halal im
Reufe Reufe, skupe si igračke naručivao. Laži nisu, jer i sam Reuf kaže da je "za potrebe ministarstva".
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Provjerili smo u Univerzalnom. Za kupljeni iPhone 6 dobiješ gratis Tablet GoClever gratis. Gdje je tablet Reufe?
mafija treba da ode
Političari, sve sto izgovore je da je neko drugi kriv, a gdje su oni tu?
Današnji političari sve što izgovore je da je z
Stvarno za nepovjerovati kako covjeka pokusavaju diskreditovati zbog gluposti. Pa kakva je to drzava u kojoj jedan ministar nemoze imati smartphone najnovije generacije? jos vise me iznenadjuju komentari citalaca klix-a. Za sve neiformisane Iphone 6 plus je prije svega telefon za posao pa tek onda za igrice i ostale gluposti. Koliko nisko je Bosna kao drzava pala pokazace vam sljedeci primjer. Radim u Swire Coca Cola USA i svaki i najmanji radnik ima company Iphone sa placenim mjesecnim racunom. Kako mi mozemo ocekivati da idemo naprijed kada se pljuje po covjeku sto je kupio Iphone plus. SDA propagandna masinerija je cudo. Ako je ovo jedina mahana doticnom ministru ja na sljedecim izborima dizem obadvije ruke za njega i DF.
Ljudi bi najradije da ministar radi za minimalac i onda da kazu vidi fukare nema ni telefona. E tad bi im se srce napunilo.
Apple sponzor vlade BiH
I vama svasta zabremedet, kupio je jedini telefon na trzistu koji valja. I ja sam ljubomorna, pa ga ne proklinjem :)
Dobro je nisi napisao ferari, jer ipak BMW nije najbolji
I ja se čudim .... Kradu se toliki milioni i niko ništa... A za pišljivi telefon kojeg danas imaju i najveće fukare svi se digli ...Pa nigdje veze
klix laze.bivsi ministar ima kopiju iPhone-a od 160 maraka.
Sipak ce ga neko drugi koristiti ako je ukljucio touch ID. :)
Sto nije koristio fiksni ili ove nokie po 200 KM sto telecom nudi... Nego DF = SDP 2
Jeli to samo da bi imao slabiji mobitel ot tvog
"To nije moje odelo. To je preduzeceTovo odelo."
jos nam ispricaj koliko ste direktora i upravnih odbora smjenili 2011 "postenom " uredbom...a sad naravno uredbe su nezakonite ...lagumdjijin potrcko,bio i osto...
treboje i materi kupiti jedan daje zovnem kakvog je magarca rodila
nema te stranke u dejtonu a da nisu fukare svaki dan visi broj politicara i vise siromasni.dalekovam kuca bila dejtone .
e baš ti je glava za iPhone-a pizda ti materina primitivna...
Jao izjave, kao da bi ministarstvo propalo bez kupovine iPhone. Što nije kupio telefon za 1 KM mogao je puno bolji nego što ima većina u BiH. U svakom slučaju još jedan dokaz da su političari svi isti.