Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da se ukine finansiranje političkih stranaka u BiH iz budžeta ne bi svako malo neko formirao stranku
“Dosta je bilo, hocemo i mi da se uhljebimo” 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 samo sto nece preci ni izborni prag.
Ja glasam samo za DF
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo ako cete djelovati na oba entiteta.. federaciju trujete namjerno, pola vas vec treba pogasiti!!!
Cuj programa...i eko i gradjanska i ovo i ono a samo maska iza koje se krije nacionalisticka politika...pa evo imamo sda sta cete nam vi da samo razjedinite bosnjake...
Dajte nam radikale, dosta je ovih liberalnih zagondzija
vazda protesti ovoga tipa samo u Sarajevu toliko o tome i kuda to ide izbaci trebutbe da se novi uhljebe
To je i bio lajtmotiv nekolicine "organizatora"! ;) Jašta radi, osnivanje stranke. Imamo ih baš malo. Neka još jedne pored "48" drugih. Nek svaka ulica ima stranku. Hahaahahahah Nigdje manje stanovništva sa više stranaka. Ebem ti pluralizam vaKi! I onda jedna ruka služi za uslovljavanje i trgovinu.
Izjasnjavam se kao Bosnjak al svakom kazem da sam hercegovac
Necete priznat...nisi ti njihov
Zbog ovoh zelena politika ste odmah pali.
Hahahahaha
Bosanstvo? Druže jel moguće da smo mi ko narod toliko glupi i da nam opet podvaljuju kategoriju Musliman. Bošnjak = Bosanac je jedno te isto, to ako neko zato što je iz mix braka il je lgbtq il druge religije il mrzi islam pa mu lakše pada Bosanac kao neka regionalna odrednica to je njegov lični problem. A Bošnjak i Bosanac su apsolutna ista stvar. Bosanski jezik, Bosanska nacija i Bošnjaci narod i Islam predominantan nažalost zato što su ostale religije posrbljene i pohrvaćene.
Valjda znas onda koja je vrijednost da imas nacionalnost, iako pod bosnjacima podrazumijevaju samo one muslimanske vjeroispovijesti sto nije tacno. Al svejedno, nacija postoji, bosna , bosnjaci i drugi narodi kako ih zovu konstitutivni.
Apsolutno tačno i jedino ispravno. Bosanstvo = Bošnjaštvo.
Pa takvih stranki ima na pasja preskakala. Ovi otkirivaju Ameriku po ko zna koji put.
Podrška
Haj malo udjite u ring u HB i RS, samo nama u kantonima s Bosnjackom vecinom prodajete m.da pod bubrege
Pa sa koliko potpisa se može registrovati stranka ili možda nije bitno jer od kad ova trojka vlada možda se i to projenilo Žalosno jest ali svi hoće dobra primanja bez rada umjesto da se mnoge strančice ujedinjuju da se vrše promjene na bolje one NE SVI BI DA SE PITAJU DA ODLUĆUJU DA RADE KAKO I ŠTA HOĆE JER ODGOVORNOST ŠTA JE TO.????????????????
šokiran sam
Mi smo smijesni
Vrijeme je bilo da neko osnuje jos jednu stranku. Drzava smo sa najmanje stranaka. Mora se to prosirit