Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posao ministra je da prati rad i nagradi vrijedne sportiste. Ovaj ministar to radi najbolje od svih u zadnjih 20 godina au ovom konkretnom slucaju Amel ce oprravdati zlatnom medaljom u Pekingu :)
Samer Rešidat najbolji ministar !!!!
Daj ba prestanite više euforisat, kakva zlatna medalja. Pa čovjek ima tri visokointenzitetne utrke u četiri dana, pa jel vi stvarno mislite da on može tako lako osvojit tu medalju kako vi kažete? Pa dajte ljudi, ako je čovjek do sada uradio to što je uradio, ne znači da je zvjerčina tolika, msm ne kažem, svaka mu čast al što vi znate prepotentne komentare na račun bh. sportista dat to malo koji narod može. Aj zdrao.
Bravo ministre, treba pomagati našim sportistima. Amel je zaslužio svaki dina.
Covjek pravi atmosferu u kojoj sprotisti mogu ostvarivati najbolje rezultate
Formula Ne očekuješ valjda od ovog blečka da nešto uprati. Uprati ono što mu dvije žene narede. Zna on !
Ovim kljucavcima i ljubiteljima turizma - zna li se kolika je suma? E da vam je pameti batalili bi se ćorava posla. Uostalom Kongres je za neki dan! KO će morati da podnese račune!
Sad će biti još brži:)
dobar potez, ali ministarstva ne trebaje cekati da se istaknu pojedinci, vec raditi na finansiranju sporta i kulture globalno, kako bi imali zdravu i kvalitetnu omladinu buducnost, a ne kriminalce i narkomane kojima su uzori turbo folk i reality show.
Odakle je ovaj Samir Residat da li iko zna?
Bravo tako i treba, a isto bih apelovala na poznate firme iz BiH, od banaka pa na dalje da budu sponzori velikom sportasu, barem tako se radi u svijetu.
Lijepo bogami, Amel zasluzio, al pogurajte i ostale nase reprezentativce, nemamo ih bas na pasja preskakala, pa da djeca sama sebi ne finansiraju putovanja na evropska takmicenja.
http://sportprimus.ba/nek-ih-je-stid-kako-je-samer-residat-spasio-kosarkase-najvece-sramote-ikada/
Svaka cast za ministra, nisam znao, reklo bi se sporadicni "incident" u moru nasih politickih evlija.
Šta ima ministar KS sa sportistom iz drugog kantona!?
sta boli uspješnog sporitstu koji je kanton, daj momku novac ispred mjesne zajednice ako mozes...sport ne poznaje granice...ali eto da mu je pomagao neko iz SDA bilo bi bravo mjastore
Ništa od resornog ministarstva ZDK, pravo štede u Zenici.
Urucio mu "TUKI". PRO , sta cekas idi trci, treniraj atletiku, mozda i tebi uruce "TUKI". Znamo da si deklarisani derpe!
Kasno Marko na Kosovo stize !:) Al malo besplatne promocije ne skodi jel tako :)
nije nista dobio sto nije zasluzio.
Je li mu to ministar dao iz svog džepa ? Ako mu je dao nase pare, a jest, zasto majmuna promovišete ? Promovišite Amela.
A Semir Efendic i Koldzo daju iz svog dzepa??? Bez njih se ni wc nemoze napraviti da se ne slikaju,..
Nema se sta zahvaliti Residatu, nego narodu koji je dao te pare.