Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Arapi su ljudi kao i svaki drugi. Svoju djecu skoluju po najboljim univerzitetima SAD-a i Evrope. Biznis je biznis i kod njih ne postoji nikakav "Islamski sentiment" za takve stvari. Gradani komsijskih islamskih zemalja kod njih rade za male plate, s malim ili nikakvim pravima (nije to EU i SAD). Tako da nam poiticari i Islamska zajednica cesto serviraju zablude da ce kao Arapi nama nesto pokloniti samo zato sto smo muslimani (to se nikad nece desiti). Arapi veoma pazljivo planiraju svoja ulaganja, i gledaju svoje interese na geopolitickoj sceni. Za njihova ulaganja se bore najrazvijenije svjetske zemlje, njihov novac je u najvecima firmama SAD-a i EU. Samo kod nas ludi Dodik i domaci uvlakaci ne zele Arapski kapital. Nema potrebe da se brinu jer oni u ovakvu BiH nikad nece uloziti veci novac, uopste im nije interesantna za ulaganje. U njihovim firmama i investicijskim kucama glavni savjetnici su najpoznatiji svjetski strucnjacipretezno iz Britanije, SAD i Skandinavskih zemalja.
Ma ovo je haos. Ko je otvorio ovu temu zaista ne zeli dobro BiH i njenim gradjanima. Pa ionako smo vec dosta minusa zaredali pa to je sramota da Hrvatska i Srbija bolje kotiraju u arapskim (islamskim) zemljama nego BiH. Na kraju, zelim se zahvaliti bh politicarima, svima su dragi arapski petro dolari samo bosancima nisu.
ma sta ce vam,vi imate bese li 4orke,6torke ili sta vec...svi oni koji su protiv dzamija a za neke fabrike jako se slabo razumiju u ekonomiju jer da je tako ne bi im svaka druga vijest bila vehabije nego arapi punih dzepova,al ovce i treba šišat
hoce li bit kakijeh para RESI, nek odrijese kesu braca arapagosi i nek ne pricaju suplje.....
resi resi resi, pa klix je najjači.