Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Godinama nas lazete da RS samo sto nije bankrotirala, da Mile samo sto nije u muriji ili smijenjen... a nista se ne desava. Sve isto, a Mile dere po starom. Jos mu pored Putin i Amerikanci, Europljani dolaze na noge. Dosta je vise propagande.
Slazem se da se nista ne desava u RS i da je sve po starom. Sve je vec decenijama tuzno i sumorno. A poprilicno i prazno.
Sve će to osmorka da vrati sa državnog nivoa. Briši klixe,pokaži svoju objektivnost.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Milokrad voli samo novac.A svaki dan ovi nj s brda dolaze s busevima kao s firmom Krstić i iskrcavaju se na vrbanji(Sarajevo).A sve ne valja Bosna...Licemjeri tzv rs.....
Jes potonula u blato al na KLIX-u i BN TV.
Mile vam i praunucad zaduzio a sebe i svoje potomke obogatio. Glupi i slijepi narod toga nije svjestan pa ga jos uvijek podrzava. Bas me interesuje dokle ce to trajati!?
Provozace vas Mile sve, a vi se i dalje pitajte gdje je i sta. Niste bolje ni zasluzili
Ako on ne vrati,vratit ce BiH.
BH entitet rs je pravo ime. Nije to nikakva republika
Dok ima blata biće i cigle
Boli njih dupe. Bitno je da dok su oni na vlasti ne prestaje da curi. Ista prica je i drugom entitetu.
Sreća pa je FBiH na čelu sa vunderkindom Nova licem bogatija od Svice, sve prsti od izvoza i deviznih rezervi i Japan joj zavidi
Dat će njemu neznakuce osmorke pare iz centralne banke. Sve za fotelje
ALOOO - 1,2 milijarde KM duga
RS ĆE USKORO RIJEŠITI SVOJE PROBLEME: SNSD-ov TEGELTIJA POSTAJE MINISTAR FINANSIJA A HDZ-ovac OSTAJE BITI DIREKTOR RESORA ZA INDIREKTNE POREZE, A BOŠNJO NIJE NI SEKRETAR. POŠTO NIVO POTROŠNJE RS-a NA NIVOU BIH JE SAMO 22% (FBIH I D. BRČKO 78%), JASNO JE DA FBIH ISPLAČUJUĆI RS-u 1/3 INDIREKTNIH POREZA ( DAKLE 33%), ČIME FBIH ISPLAĆUJE RS-u VIŠE OD ONOG ŠTO RS-u PRIPADA ZA CCA 400 MILIONA KM. ALI SADA BI TO MOGLO BITI I POVEĆANO OBZIROM DA S BOŠNJ. STRANE NEMA NADZORA.
Dodole obavio ozbiljan razgovor sa goricom, vulickom, zeljkicom, a negdje u igri je i majkicka da se puste u promet za dobrobit republike sumske. Samo nije racunao da sa njima nema zarade, jer su toliko ogavne da ih niko nece, naime one moraju drugima placati pa mu je to trosak.
TREBA DJECU SPASAVAT OD OVIH ZLOTVORA,DOLAZE TESKE GODINE.BJEZAT ODAVDE STO PRIJE,NEMA OVDJE ZIVOTA.KOJI JE POKAZATELJ DA CE BITI BOLJE.NIKADA
Dok je narod glup, a glup je što im djeca odoše u inostramstvo, ne treba ništa raditi. Kasnije će vam samo neko okačiti ludačku košulju oko vrata koju će vaša djeca ipak plaćati.
Ja sam Bosnjak I na sledijecim izborima glasman za Dodika . Zasto ?! Najbolja opcija 💯
RS budžet 2022. 4 milijarde KM, oko 3300KM po stanovniku. FBiH budžet 2022. 5,5 milijardi KM, oko 2500KM po stanovniku.