Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još jedno prevozno sredstvo la familia-je Dodik, pišaj po sirotinji dodo, drugačije nisu ni zaslužili.
Logicno samo se zaduzujemo i tangiramo zivce.Na kraju ce bosnje da nas natjeraju da idemo prema nezavisnosti posto ce se i kod njih naci neko pametan pa reci ,,necemo njihove dugove da placamo".
zna da se bliži preporod RBIH, pa da zavali što više
Ja mislim da će Mile bar postumno dobiti Zlatni ljiljan jer nije uspio niko kao on da oslabi RS i da ojača na taj način državu Bosnu i Hercegovinu. A usput sve njegove akcije i reakcije su stvarale kroz posljednju deceniju bošnjačke nacionaliste. O Miletu će se u ilahijama pjevati.
Браћо Муслимани, ви нисте задужени, не видим разлог зашто и ви не набавите авионе и хеликоптере.
Ima se može se. Treba nabaviti i nove kontejner za smeće da se siritinja ne muči kada traži hranu i odjeću.
Gledaj ti klix ratnika, to sve i jedan zna s kakvim brojem haubica ko raspolaže.
ma to je seljakluk nevidjeni i otimacina bez presedana .... papci zele da imaju sve ono o cemu su sanjali ali tudjim novcem ...
Nema veze Milokrad je spremio suhe slame, dovoljno da mogu njegove ovcice da prezime do iduce godine.
pišaj Dodiče po sirotinji!
novi kredit pokriva stari, piramida bankarskog svijeta koja se odslikava i na stanovnike ove drzave, da bi opstao kapitalizam i da bi pare cirkulirale u drustvu (koje ne postoje) mora se uvijek uzimati novi kredit da bi pokrio stari. Kredit kao kredit, te pare ne postoje one su fiktivne i nema nikakva moneterna baza sto ih pokriva (elektroniski ukucane). Pare koje banka zapravo dobije je kamata od kredita koja se uplacuje
Ovu kantu strijela 2m za 10 sek. prizemlji!😁
leti
Treba im naravno, da im Dodo moze obilazit vile i poslovne prostore po Dedinju. A te serbski narode pasi trave, zelene trave.
Da dodik moze pobjec kupio sebi priprema se covjek
Dodik uzeo da može ići na Dedinje u svoju vilu, a 163 KM genocidnoj troprstaškoj sirotinji traktori.
Mike kupio leteći traktor,a sirotinja će cestom na traktoru u slučaju najgoreg.
Milorad Dodik, najveci neprijatelj bosanskih srba...
Ne treba se puno zamarati Dodikom , svima je jasno da je čovjek uništio ekonomski RS i da tamo nema ništa , pa samo budžet kantona sarajevo je 1,2 milijarde maraka , Dodik o tim parama može samo sanjar , nego pametno jačati namjesniku i stvarati jake prijatelje , već sada federacija ekonomski dere RS za 3 do 4 puta i količina para iu federaciji je puno veća
@Pukovnikupenziji123 Ne znam da li ti je poznata činjenica da FBiH ima više nego duplo stanovnika od RS ? Istina je da ima nešto malo više novca, ali na kojim je to poljima primjetna ta razlika ? Prosječna plata u RS je niža za 20 KM, dok je minimalna veća u RS za nekih 40 KM. Prosječne penzije u FBiH su veće za nekih 30 KM u odnosu na RS. Potrošačka korpa u RS je manja za 150 KM. Od prosječne plate, a tek od prosječne penzije ne može se živjeti ni u FBiH ni u RS !