Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi zaluđeni Dodikom, a ne znaju da ce im djeca radit ko robovi da vrate ove pare....
Ne zaostaje puno za njim ni Bakir. Zar i Federacija ne uzima kredite da bi isplatila "pemzije". Bosnjaci na Dodika, Srbi na Bakira a u principu sve ista g*vna. Isti princip iste privilegije..nasa djeca i unuci a bogami i praunuci ce vracati te kredite. Oni su svoju djecu nacinili milionerima vec odavno.
55 miliona.Ovih 5 je Miletovo garant za bjezanije ako zapuca.
Citam ove komentare i jednu stvar sam primijetio. Umjesto da se prica kome je bolje, Bosancima je vazno da je onom drugom gore, ili ko je veca bijeda. Mozda onaj Milanovic i nije toliko glup, k'o sto se u prvi mah mislilo.
Aaaau Miiileee... Sve si pare spisko, kod Djoke u disko...
Bosnjaci i ovo malo Sipaca se pocrkase sekirajuci za RS. Vidim svaki drugi komentar napisan kako Srbi nemaju sta jesti. Ove price su bile i pre 10gd i 15....ali eto narod zivi i dalje. A citala sam da Bosnjaci ovakve stvari govore i za sebe i svoj narod kad se pojavi slicna vijest. Da narod nema hljeba, da je radnik maximalno iskoristen, da je plata mala. Pozajmljuju se pare za penzije itd. Po svemu sudeci svi ste vi u istim govnima ili bolje receno u big shitu.
Poskupio nacionalizam?
Miletu prifalilo para
Pocrkajte od gladi i od zeđi kad ste kraj ociju sljepi.sta treba ovom narodu da se desi da skonta da se nad njim permanentno vrsi penetracija anusa?
Ide 1.000.000 na rođenje unuke.
federacija BiH se ne zadužuje ... Buhahahaha
Ove Srbe samo treba pustiti. Oni ce sami unistiti genocidnu tvorevinu. Nacin na koji upravlja garnitura iz Banja Luke neminovno vodi u propast.
A prije toga??i ko ce to vracat,cime garantuju?? Referendum i izbacite g-ovna jer sve rasprodase....😂😂😂😂
to što se oni zadužuje, ne znači da se mi odužujemo... ali eto, nek' komšiji crkne krava... jupiii-svrš
@fantom slobode šta fali drkanju ispred kompjutera? pa i ti to radiš
@fantom slobode isto kao i ti.... ne vidim ništa loše u drkanju.... ja sam barem dobroćudna, a ti si karina od čovjeka
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Samo se zaduzujte, kad je glupavi referendum vazniji od prosperiteta gradjana.
genocidasi na aparatima
ajmo obveznica, obveznicaaa..nema nigdje jeftinijee, jos malo pa nestalooo..
Haaah eto cisti primjer nemaju za hljeba a hoce referendum zali boze oobicnog gladnog naroda