Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto kako se finansira Karadžićeva penzija papci, jel vam sad jasno? Plaćamo mu što nas je genocidisao 4 po godine
@adilMr A bas si glup. Da djele na sve nebi im narod bjezao u EU
halo sta ti placas ,zna se tacno koliko kome pripada i ne kenjaj, ako ti ne odgovara otcijepite se od RS.To je ta vasa politika , dajte nama , samo nbama ,ma mrs.Lopovi vracajte pare....
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Fasistcka tvorevina krade cijelo vrijeme od veceg blentiteta. Neka sud osudi da je GT dobila zadnjih 8 godina 350 mil KM previse, i neka se vrati federaciji! Jos im spasili depozit u tri banke koje su bankrotirale, jos niko ne odgovara. A GT ni nespominje da vrati 250 mil KM za banke!!!
Bosanski Brod100% - za sve je kriva SDA i Bakir. Zato će to sada debelo iskihati!
Blokiraj, jašta! I penzije da plate što au dužni!
Pitala Sova Svraku: znaš li ti bona ko se odcjepio od Srbije? a Svraka veli: Ko Sovo?😁
Jrl si to sam smislio,ili ti je neko pomagao?
Dodiku smeta sve sto je bosnjacko ali novac koji nezasluzuju i koji bude uplacen u Federaciji na ime indirektni poreza jako zeli , skoro 300 miliona nezasluzenog poreza pripadne bijednom RS, e toje strategija Bosnjacke politike koja nije u stanju ni ono sto napravi zadrzat
Treba se neko od nasih politicara naci i hebati mater amerima i reci im da sebi nose u usa genociditet i njegov naziv koji nista drugo ne predstavlja vec genocid.
Bokire - šta je ovo? Predlažeš nešto, lažno, strankama koje će preuzeti vlast, a stare dugove ostavljaš da isplate ovi iz nove vlasti. Platićete vi, 25 godišnje lopuždare svaki fening. Kako, lahko - makar i glavom!
Kako to balije iz Klixa rade. U naslovu "Republika Srpska", balije je onda priznali. Jebala vam ona mater kaze se Entitet rs ili manji entitet ili administrativna jedinica. U manjem entitetu ne daju spomenu pridjev "Bosanski", skinuli sve nazive gradova, ulica a sve po odredbama genocida. Al' balijesku je majstor PR i doktor uticaja medija na svjest ljudi. Citajte onog monstruma genocidnog Dobricu, koji sam kaze da se laz ponavlja dok i sam u nju ne povjerujes. Fuj
Tebe i Dobrica genocid...ovo ono...a?
Otimaju kao i svi drumski razbojnici , nece to raditi a nestalo opljackanog od bosnjaka i hrvata!
Na Tv BN kazu Dodik se sam oko Milijona Km slaze a drugo glumi.
Što reče Emir: Bošnjački narod je politički zapušten. Da i to od njegovih lidera koji umjesto da mu osiguraju socio-ekonomsko-političku sigurnost oni ga guraju u neizvjesnost.
Ovo je namjerno uradjeno da nepocne isplata penzija sutra.Prvi korak opstrukcije i bezobrazluka.Sve po narodu i sirotinji
Bolje bi nam svima bilo da se konačno otcijepe. Ovako nam piju krv na slamku, prave pijavice.. A kad ostanu same, pijavice pocrkaju ako nemaju domaćina. Tako će biti i sa RS.
Lopovi vracajte pare
A nasi glupi politicari im potpisuju imf kredite
Izvrnite ojađeni krmetnjak!