Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ime Srbi nema nikakve veze sa latinskim niti ima latinske korene tako da nema veze sa nikakvim slugama.Ako vec hocemo da pricamo o slugama onda treba da pricamo o vama poturicama sto ste prodali svoju veru,zaboravili svoje obicaje i sad prihvatili islamski fundametalizam kao nesto vama prirodno.To se vi prave sluge kurana pljuvaci po svojim korenima i po vasoj tradciji i obicajima.Gadite mi se...
Tise serbo nemoj da siljim kolac, fino vam je Ivo Andrić opisao kako se vlah natakne
@ Serb Pitas sta fali kusturici ? Nista sta moze faliti bijelom ciganinu mora da ti je rod. Znam da je on sa Gorice-Sarajevo,a ti mozda iz neke ciganske vukojebine.
Hahaha vidi ove budale ronhila pa naravno da ne smijes raspisati nesto sto ce tebe dvonoska zivotinjo kostati. Ti svoj narod varas varalico jedna prodavacu paprika. A budale ti vjeruju,a u stomaku im crijeva stalno se grce od gladi. Joj probudite se vise zar vam nije jasno da vas ova govedja konzerva-dodo samo unistava,a on puni djepove . Njegova djeca u Italiji na skolovanju druga na Kipru i tako dalje,a vi gldujte i dizite ruke za njega.
znaju i srpske snajke za turke i to veoma dobro pa jedini ste narod iz bivse juge koji lice na turke a zasto?
kasno marko na kosovo dode i ti se tako nadaj velikoj srbiji a ona se samo smanjuje
I u doba Beogva i Aga su postojali Serveri, a to su bili Srbi koji su sluzili Agama i Begovima, radili za njih. IME NARODA - \"SRBI\": OVO JE POSEBNA I DUGA PRIČA, PA BIH DA SKRATIM. NAIME, SERVI (SLUGE) JE KORIJEN RIJEČI SRBI (SERVI, SERBLJI, SERBI I NA KRAJU IZMIŠLJENI TAKOZVANI \"SRBI\"). NEKADA RAŠLJANI, A U BIH POKRŠTENI VLASI- STOČARI.
Ne prijeti Serb muslimanskim majkama već islamski fundamentalist srpskim. Vidi se tu ko je kre.ten.
pa gori su mi ovi nasi kreteni sto se prepiru sa isfrustriranim, zadojenim, seljackim, idiotom koji se predstavlja kao Serb. Ignorisite seljaka, vidite da covjek visi na sa-x, ocito ga privlaci ovaj portal, i ovjde lijeci svoje velikosrpske komplexe jadnik... a tata Dodik mu sve pokrade... IGNORISITE LEVATA SHUMSKOG
@Serb Jado jadni, nisam pricao oTurcima, znas ti to dobro.
prezivjeli ste sto su vas turci hranili ali druga ce vremena doc...zaplaka ce srpska majka ko sto je bosnjacka....sve na svoje vrijeme pa ako reba trista godina...
Preživili smo mi 500 god. pod Turcima. I isterali ih sa Balkana. Pamte dobro Turci koliko su im glava odsj.ekli Srbi. Neće nikad više Tur.činu pasti na pamet da se igra sa Srbima. Džaba ih prizivaš. A neće ni vama, znate vi dobro kakvi mi možemo biti kad nas neko dira. Zato, bolje šuti. Ispadaš smiješan. Ne može miš prijetiti tigru.
@Serb Mozda su Srbi zavrsili sa muslimanima, ali NISU muslimani zavrsili sa Srbima. Odcijepili se vi ili ne odcijepili, za 50 godina vas nema na Balkanu.
Kakav nestanak muslimana ? Ne daj bože da i jedan pogi.ne od srpske ruke. Imaćete vi svoju Bosnu na teritoriji gdje živite. Mi smo sa vama završil za sva vremena. Ostao je još samo prirodni tok raspada BIH.
JAdnice, za maximalno 50 godina nece biti Srba a kamoli Mrske. @Serb Shvatas li ti i slicni tebi da je ISLAM nezaustavljiv i da je samo pitanje vremena kad ce zavladati svijetom, A onda ce muslimani da se sjete kako su se Srbi odnosili prema njima i ostace vas taman za pod sljive, sto rece Mitar Tarabic, Srbin kojeg ostali Srbi ne zele da slusaju. Dijete tvog djeteta ce se zvati Muhamed ili ga nece biti. Hrvati su dovoljno lukavi, a i Vatikan zna sta radi, pa ce oni prezivjeti dominaciju Islama, ali Srbi tesko. Gotovi ste, jado jadni.