Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Masala. Djaba se ovi sastaju opet. Niko ocito nema namjeru da popusti... Mi smo izgubili totalno povjerenje jedni u druge. Rat u stvari ocito nikada nije ni zavrsen. Samo se vodi drugim sredstvima.
Pa sta je problem ? Dajte ta cetri ministarska mjesta i prekinite sa ovom agonijom ,neka se ide dalje ! Covjek samo trazi ono sto RS pripada ! Sada je on svakakav a SDA I SDP \"fini i posteni \" ! Stajanje u mjestu nikom ne donosi dobroga,zato dajte da se ovo zavrsi vec jednom ! Ocito da Dodika ne mozete premuntati ni pomocu filmskih trikova ! Sto je fakat, tako pise u Ustavu !
Nećemo ne beri brigu.
Razvodnjavaj Mile sto se vise moze...razvlaci,,opstruisi..sto u BiH gore to za Srpsku bolje....valjda ce i oni hanam svatiti da je u BiH zajednicki zivot nemoguc
Dobićete i više. Jednom kad dođete tobe. Do tada omlaćivanje.
@HOS, Zaboravio si ministarstvo za koridu. XD
Samo ti pricaj mile u BiH ce negdje puci kad tad, a ja se nadam da ce puci po genocidnoj jer ti uporno nastojis da razvalis drzavu. Nazalost tvoja nastojanja su zaustavila BiH da ide naprijed ali ni to nece vjecno. Bosanski Srbi koji te podrzavaju treba da znaju da i oni i njihova djeca i porodice nemogu ocekivati nista dobro u buducnosti sa ovakvom dodinom politikom.
Ma dok je S.D.A i I.z.e.t.b.e.g.o.v.i.ć.a sto se njih tiče RS mozes prosirit i na Federaciju,samo im ostavi baščaršiju da mogu jest ćevape i polagat golubovma.
MORE MILE: 1. MINISTARSTVO ZA TRAKTORE 2. ZA KOMBAJNE 3. ZA SVINJE 4. ZA KURUZE ETO TI TA 4...
U Graničnoj policiji ostao Vinko Dumančić SIPA opet ostao Srbin UIO treba sada pripadne Srbima (rotacija) Još ako pogledamo raspored Ministarstava finansija na državnom i entitetskom nivou... nigdje Bošnjaka... Ma budimo realni tražimo nemoguće... Mile pijačar
Samo vi cekajte da propadne RS ,nacekacete se !
Korektno ako je taj budući ministar inostranih poslova iz entiteta RS Bošnjak, jedan ministar Hrvat i dva ministra Srbi, obzirom da je manji entitet u pitanju i da ima multietnički sastav. Za uzvrat jedan ministar Srbin bi bio imenovan iz FBiH, dva Hrvata i dva Bošnjaka. Predsjedavajućeg po Dejtonu daje stranka koja je apsolutni pobjednik izbora a to je u ovom slučaju SDP. Prisjećanja radi, na prošlim je bila pobjednik SNSD i niko nije razgovarao o tome hoće li oni dati predsjedavajućeg ili ne jer se to podrazumijevalo! Eto tako je po Dejtonu, dva entiteta rti konstitutivna naroda!
mile moze dobiti samo 4 - 10 godina a ministre moze da zaboravi mafijas
A sto bismo dali Miloradu ono sto trazi. Svih ovih godina sesvodila politika na popustanju PC-u. Samo ostro po cijenu rata. ekonomski smo svakako u qrtzu
Iza resetaka ces ti nama brzo pticice nemogu te ni 100 ministarstava SPASITI