Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad covijek ovako otvoreno prica nije nikakav problem....gadni su ovi nasi sto sute
Za koliko su ga prodali kad troše tri godine ? Kod nas bi invalidi pojeli telekom za mjesec dana.
jarane nemoj vrijedjat te plemenite zivotinje..........
TI SI MILORADE KONJ,NE COVJEK NE REPUBLIKA SRPSKA,NEGO KONJ!!!
jaka je dok ne potroši još ono malo od telekomašto je prodao,vidjet ćemo iduće godine koliko je jaka r.smrdska
ne da se prepao nego se ukenjo do pojasa :)
Što bi rekli inteligentni dobri mošnjani: Prepao se ! :)
Samo razboritost ljudi, smirenost i strpljenje. pročitajte još jednom njegov intervju, skontajte da je i on bio strpljiv i čekao svoju priliku, i u to vrijeme čekanja jačao jedinstvo svog naroda, što je naša najveća mana. nama niko naš nije dovoljno dobar, naš uvijek donosi loše poteze, naš najviše krade, e pa zato imamo to što imamo. biće to sve u redu samo vatru zagasiti i mudro zboriti.
...kome ces ti da solis pamet k...... jedan, sotono od covjeka, ti u tom genocidom stvorenom prostoru da budes lider drugima. Pokri se usima, bjezi odatle, da imas obraza ne bih se ziv cuo, diriguj kod kuce zeni svojoj, a ne da ti odlucujes ko ce sta dobiti ili ne. Vi sjedite na tudjoj tj. silom otetoj zemlji, valjda ce te nekada platiti \"kiriju\" za to jer ste tu podstanari i nista vise. Gospodin, Tihic je za tebe zaista gospodin sa manirima, kao i svi ostali politicari iz Bosne, a ti idi upisi se u skolu ti si polu_pismen covjek, kabadahija i politicka sitnjez! Nauci se da govoris i to na nivou politicara, a ne da otvaras usta kao riba, a ne kazes nista, samo bljuvotine, sram te bilo, kabadahijo c......., dziberu i znaj ko se zadnji smije, najsladje se smije!
sad ces ti u zatvor, pa tihuj s radovanom.
Dodiče, pričaš gluposti, niko ti više ne vjeruje. Frajko me podsjeća na Vlatku Pokos ili Gotovčeve koji se ne skidaju sa NoveTV. Syebe se cim ga nema u medijima dva dana, pa brze bolje poleti da izvali štagod sirovo, u svom stilu. Pas laje, vjetar nosi. Njegovo je prošlo.
rs genocidna tvorevina jaca,pa to znamo jaca ona zato sto je islamofobna europa jaca govedo jedno da nie bilo toga nebi danas ti sirio tvoju smrdljivu guzicu punu krvi po bosni i hercegovini
Ja nemogu da vjerujem da se ovom idiotu daje ovoliki medijski prostor kod nas. Pa covjek sta god da otvori kod nas u federaciji izleti dodo. Otvoris avaz dodik je prvi, bilo koji portal opet isto... Bravo za nase novinare!
moze pricat ko sta hoce ali meni je Dodo OK lik...
www.bosniacards.com - za sve sugradjane van BiH jeftiniji oblik komunikacije; Long Distance Calling Cards - jeftine i kvalitetne - pogledajte ;)