Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo Carice😘😘😘
Sebijin jedini problem je sto je Izetbegovicka. Da nije narod bi je uzdizao u nebesa jer zena zaista radi pozitivne stvari al ieto nosi to prokletstvo prezimena...
Aferim profesorice, neko laje, a neko radi ;) :)
Gdje su slike ccc
Mozda sad budu ljubazniji prilikom prijema, jer inace na KUM dolaze pacijenti kojima je dosadno kuci, pa osoblje moze lijeciti svoje frustracije na nama!
Sebija Izetbegović radi svoj posao. Kako nevjerovatna vijest vrijedna portala. Pa mislim da je rušenje par pregrada u jednoj prostoriji zaslužilo barem 3 stranice teksta, oko 80 fotografija i dva 4K videa.
Haj nam za promjenu pokažite slike renoviranih prostorija. Ebeš više namješten osmjeh! :/
Pricajte ci sta hocete al Sebija radi dobar posao za KCUS
Svaki pomak je dobar u ovoj zemlji. Samo to ću reći.
Jesu li to kaki izbori uskoro?