Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Druže Aco, vrlo brzo dolazi vrijeme kada ćemo ovu lopovsku gospodu poslati na duži "rad" u KPZ-ima. A staniće, kao i ostale " staniće" - ODSTANITI vrlo efikasno!
uvazeni Aco, Vasem postenju nema kraja i veliki broj nas zna kako casno i posteno radite a to je i razlog zbog kojeg Vas i mjenjaju - smjenjuju. Casnim ljudima nije mjesto u "vladi"
Zašto nisi radio u skladu sa ZAKONOM i USTAVOM i nisi imenovao zastupnika prije donošenja sporne uredbe (jer tvrdite da je uredba protivzakonita) imali ste vremena da reagujete i da na skupštini bude tačka Vlade FBiH.