Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Rifate...ali spremaj se da pakuješ kofere jer ko se zamjeri sultaniji taj ne doćeka sutra
samo ti pozovi narod na ulice ako budu na tebe krenuli pa da pravimo ovu drzavu na novo , ovdje odavno treba jedan RESET ja inostrani ja unutrasnji
pred rifatom i svim slobodoljubivim ljudima (koji preziru sda) je vječnost...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jbg ..ima svoj stav i svaka cast ..al ce ga ona sto ne pere kosu sjebati
Rifate mislis ti to ti je PMF da saberes ljude i kazes im kako ce glasati. Izmisljaju se radna mjesta i dovode ljudi bez konkursa na PMF zahvaljujuci tebi i samo tebi.
Kad je ovaj Skrijelj nedavno izabran kolko se sjecam svi su bili protiv njega,sad odjednom dobar🙂
svaka čast Rifate, imaš karakter i čast, što rektoru svakako treba, za razliku od mnogih koji to nemaju niti će ikada imati. Apsolutna podrška, bar neko da vrati dignitet univerzitetu
Ne daj se Rifate, hebi kriminalnu hobotnicu SDA, uz tebe smo!
Prc Sebija!!!
Bravooooooooooooooooooooooo!!!
sad će Bakir da ko Mile Prebranac viče "Izgubio sam kontrolu, izgubio sam kontrolu!!"
Svaka vam čast rektore, nadam se da nećete podleći pritiscima.
Mogla bi se tebi Sebija KRVI napiti na slamku ! Znaš li ti šta to njoj znači ! Uglavnom, primjećujem da se i njena HOTEL GRANDE zvijezda ubrzano gasi i da prije Predsjednik bošnjaka može bit prije Muriz Memić nego ona ili Fahro. Dosta je tih bandita iz Crne gore po Sarajevu ! Uuuuuuups, izvini dekane i ti si iz LIJEVE RIJEKE iz Crne gore ! UDarila VILA NA HALILA !
Ovo je definitivno najpošteniji rektor od rata na ovamo. Svaka vam čast gospodine profesore. Konačno na obzorju BiH tame se pomalja tračak svjetla. Puna podrška gospodine Škrijelj.
Haris Zahiragić. Dino Konaković i ostala sda mašinerija pokreću smjenu rektora. Sad će mu pakovati seksualne afere sa studenticama, porodično nasilje i sl. Stari isprobani recept SDA mafije!!
Ovaj rektor neki dobar lik
bosna nikad nece biti sebiljina zutog pseta prcija
Nesam školovala!
Živijo Rektor, dolje Sebilja!!