Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
popucace sve, brana puknut nece. nabijem na kobas sve ko kaze drugacije i ovu seljadiju sto plivat ne zna uspanici.
Tito je to pravio a ne bakir
ova brana je mogla spasiti sve nizvodno samo kada bi se ocistila i stavila u puni kapacitet a sada je 2/3 brane zatrpano muljem koje se sakupljalo u proteklih 50 godina! Treba samo ovo jezero ocistiti i ne bi bilo poplava u dolini rijeke Sprece.
...izdržaće brana...tada se radilo po pravilima.
Nadam se buraz, i kod nas u Samcu su radili branu da ukrote Savu a niko nije mislio na Bosnu, svi mislili da ce se Bosna prostrijt po poljima a evo sad voda preljeva u kuci na prvi sprat a stvari se nose u potkrovlje, ovoliki vodostaj nije bio ni onaj rekordni od prije 50 godina. Malo prije se cuo sa puncom on je iz Slavonskog Samca, Savi treba jos metar da prelije naspu, zamisli taj scenario!!!
...a, jbg...ne brdu strah od klizišta, u nizini od poplava...sreća da ne pada kiša uzvodno uz savu...