Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto je fino Tuzlacima :-) Imaju svoje more.
Kako se meni kace dusevni bolesnici, to je nevjerovatno. Dobro mi dosao, Sarane sto karas klix. Hvala na prekrasnim stihovima.
Neces vjerovati kad udjes u kompleks panonike zamirise ti more.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ma neka narod uziva,ma gdje god bili,ha ja
Pa onda kae svrbi me dok mokrim..ccc
Imam osjećaj da je bas peksinavo u ovoj vodi..jos svi pisaju 100% !
Jezera su tu godinama, svi pricaju o nekom zagadjenju, a nikad niko nije dobio neku zaraznu bolest na Panonici. Neka vam je na lokalnim bazenima voda cista i nek na bazenu ljudi idu u WC, a samo na Panonici nuzdu vrse u vodi. Voda se testira tri puta dnevno, a salinitet je veci nego kod morske vode. Fjord dodji pa vidi jel prljavo.
Dok malo popusti prostata i mjehur u svakog penzića voda vjerojatno dobije specifičan ukus. fuj, ne bi se tu kupao, nema šanse, a pred nosom mi je ..
Eto ti si toliko cist da zracis cistocom i seres mirisne elektrode.
a ti si onaj što se podviruje dok ja kenjam?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
lijepa moja tropska tuzla, dobro dosli dobri ljudi. hejteri drzite se tastature facebooka, nije sunce za vas mogli bi nedaj boze dobiti i kakve boje.
Mala bara puna krokodila :)
sto je jadna ljubomora, pali onda na terme u gracanicu ili u fojnicu tamo ti je pravo
Sta cu biti ljubomoran drug ja ovdje ne bih ni noge otkiselio kunem ti se u sve...Pa pogledaj koliko je ljudi, a da sad ne spominjem nas mentalitet i kulturu i smislu "male nuzde"...Da sad ne idemo u detalje...Sretno i cuvaj se i ovako nas je malo jos nam trebaju svakojake bolesti ;)
http://cdn1.amazding.com/wp-content/uploads/2014/03/Chinese-Swimming-Pool-7.jpg
HAH sto nije pobrinuo za nezaposlenost pa da ta brojka od 12 000 bude manje na birou! panonsko bara ko bara
se*
pljugaj/pusi/dudlaj/cuclaj...sta ti onda radis usljo? haman se ubi od posla? pljuc!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pravo ramazansko kupanje, a garant tesko je postiti a kupati se u vodi, kako kad se malo vode proguta, pokraj neke ovako dobre guze, jel to haram
Sad cemo da vidimo ko ima s.i.s.e a ko carape ? haha
Evo kao u Makarskoj, nigdje peskir da stavis.
gledam i ne vjerujem ove komentare tipa 'rekordan broj nepostača', 'kupaju se a ramazan', štavamjeba, postite za sebe, ni za koga drugog! :s
Očito da im post i nije baš s merakom, čim su tako zajedljivi.
možda misle da poste i za njih, pa im nije pravo xD
kisele se
jel, e jest krava sunce li joj jebbem
haaahahhahaha opet pricas sam sa sobom..fenomenalno xD
Koliko bjednika i hudnika na jednom mjestu, ništa što je Ramazan a 90 % su ''muslimani'' i ići će na Bajram poslije Ramazana rodbini... Običaj kod naših starih je nekada bio da se onaj ko nije postio Ramazan zatvori u halu na dan Bajrama... koliko bi nam danas trebalo hali??
produži dalje
Jes' vidio, moj Tuzlak? Nemaju obraza da provode itikaf u ibadetu na kliksu ko ti.
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
znal' se ovdje ciji je u cijoj 😂
izgleda i rekordan broj nepostaca :O
To nije tvoja briga.
Svako za sebe.