Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi tek struju uvodimo
Pametne rasvjete koje se nece ni vidit od magle i dima
I šta sad ne treba ništa nikada raditi, ostaviti drvene bandere i sijalice koje ne rade?
gooUser158852013 Pa jesam li rekao gdje da netreba nista radit? Procitaj ponovo sta sam napisao. Rekao sam da se nece vidit od magle i dima sto je cinjenica nisam nigdje reko da netreba nove stavit. Ti izgleda neznas citat.
Znamo mi sta je pametni grad.
Operite ulice, oscistitze parkove ,vozila javnog prevoza..Bolnice ambulante zakrpite rupe na putu....nemojte preskakati sa Konja na Magarca..
Tamni vilajet! Ne znam sta je fazon, da li je do sijalica ili je razmak izmedju bandera prevelik, ali je Sarajevo bez konkurencije najtamniji grad u kojem sam bio (pri tome ne mislim na ostale gradove u BiH). Kulturno-historijske gradjevine su isto slabo osvijetljene. Npr. ALU je bila lijepo osvijetljena a vise nije, a takvih je more primjera.
Ma sijalice ko žižak