Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za Zdravka Krsmanovica koji godinama unazad 'trubi' o neuslovnom putu. Eto docekali su rekonstrukciju, mislim da je on najzasluzniji.
Normalno, Duduk južno od Banja Luke ništa ne ulaže a izmislio autoput za nigdje ( do Glamoča ) . . .
Bice Scepi drago kad krene kuci.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Dobro su se sjetili, tacno da ne povjerujes kad ides prema granici i da je to ustvari put koji te veze za drugu drzavu, mislim da svi koji ga koriste prvi put pomisle da su zalutali. A itekako je los, fino se istruckas dok stignes do Foce, hahahah :-)
hejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj gdje si ti
Evo mene bila na zasluzenom odmoru i bilo super, tamam kako sam ocekivala, od cijena pa na dalje. ;-) Ti, jeste li isli, jesi li skontao gdje, sto.......? Ima li i dalje pospanosti? Moze li se fino hapiti? hahahaha Vidi se da me nije bilo par dana, hiljadu pitanja sorry ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (27)
montenegro here we come.. prosle godine sam na ovoj dionicci (nekih 14km) ostavio 2 sata...nek su ovo sredili...mi vise ne ljetujemo u hr (nakon par ofirnih izljeva njihovog pucanstva) u c.gori ko kod kuce.
Ja ne bi smočio dupe u crnoj gori ni za kakve pare. Ove godine bio u Hrvatskoj i bilo mi prelijepo.
nadam se da ce uz rekonstrukciju rijesiti i problem krava na cesti
Mene cudi kako Crna Gora koja ima najdirektnijeg benefita od ovog puta nije odvijila ni pfeninga za ovaj vrlo vazan put po crnogorski turizam.Valjda nemaju sluha za turizam ko ni Hrvati ni Bosanci i Hercegovci
PUTEVI ŠIROKI I SIGURNI A PEJZAŽ PRELIJEP U POZADINI SAME PIRAMIDE.
Meni izgleda jos uvijek jako opasan , kao iz onog horror filma hills have eyes :-)
Slicno kao u Boliviji,samo trebali su uslikati i lokalne domoroce sa sepetima na glavi i drvenim krsticima oko vrata.
djesi rekonstrukcijo, slabo nam dodjes, svrati cesce u bejha
ja rekonstrukcije... stid me je... al hajd... bolje ista nego nista...
Ispovracas se tri put hahah
idila
Hocel bit ko na Svitavi, naspi asfalt sirije 2 m ostalo s strane baci sta kamenja i pjeska i gotovo asfaltiranje
Pa isti je put. Rekonstrukcija, ako se moze nazvati rekonstrukcijom je smjesna. Prije mjesec dana sam prolazio tu. Jedan frajer radi na Bageru i tumba zemlju s jedne strane na drugu kao expert i strucnjak za puteve bez ikakvog nadzora. Znaci nema ni one dvojice da masu crvenim i zelenim zastavicama i regulisu saobracaj, vec samo bagerista po svom navodjenju rekonstruise 143 metra ovog puta za 2015. godinu.
cuj srbinje putevi hehehehehehe,ovaj degen osto u 93
Nije ni cudo sto vozaci pomisle da su zalutali, i ovo je put???Vise lici kao prilaz nekom selu u bosanskim vrletima.
nazalost kod nas je drzava samo SA
Je li ova zadnja slika sa snijegom dokaz da su radovi započeli neke zime ?