Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iznenadjuje me Ajnadzic,kontam suplju bacio pred izbore,kad vidim bageri poceli da rove. Nadam se da ce biti kao sto su i obecali,treba nam lijep trg da se ne brukamo svke godine sa skelama pred SFF.
Mene iskreno raduje sve sto se odnosi na napredak,bilo da se grade zgrade,otvRaju centri,rade prilazi,sade drveca,samo nek' idemo naprijed,a Centar grada i jeste ogledalo grada👏
Sve pohvale idemo dalje do medalje!!!👌👌
Kad se hoće sve se može! Bez šupljih priča.
Konacno,znaci desava se.Citas 10 clanaka o Trgu ispred Narodnog pozorista,i razmisljas kako se nista od navedenog nece desiti,kad smo se i previse naslusali pustih obecanja,a gle cuda,fakat su ispostovali,za pohvalu.
Neki ljudi su se ozbiljno prihvatili svog posla i rade marljivo, ovaj trg je vec odavno trebao biti obnovljen, nek se radi, gradi, obnavlja, dosta mi je vise negativnih vijesti, mada neki ce i ovom naci zamjerku, jer takvi smo "mi", ovo je za svaku pohvalu, jedva cekam da vidim uredjen trg
Centar bas vrijedno i marljivo radi, obnova ovog trga zaista je bila krajnje neophodna, mislim da ce izgledati super kada bude gotovo i da ce nam krasiti grad, a s obzirom da se bas s ovog trga za vrijeme SFF-a slike salju u cijeli svijet, lijepu ce mo poruku poslati 👌
Dobre vijesti, radovi u toku, jedva cekam da trg zasja u novom ruhu, da nam osvjetla obraz za SFF, nadam se da ce radovi teci po planu, sa se nece oduziti,👍
Iznenadjujuce, nije bila samo suplja u fazonu obnova trga, radovi zaista zapoceti, nadam se da nece dugo potrajat, ovo mi se svidja...moram da priznam.
Vidim danas sve ogradjeno,radovi u toku..svaka cast!Ako treba i saobracaj nek se preusmjeri,samo da se na vrijeme zavrsi.Ovaj trg je ponos grada,i treba ga uraditi kako zasluzuje !
Kad se ovo zavrsi naš grad će dobiti jednu dobru i lijepu scenu otvorenog tipa za kulturna dešavanja u seheru. Bravo!
Bravo!Bitno je da su poceli radovi,ii da idu punom parom.Obavezno uvesti 3 smjenu,i na vrijeme ce se zavrsiti.Trebamo slati pravu sliku u svijet s SFF-a !
Zasijat ce u punom sjaju na SFF-u, dace Bog da se na vrijeme zavrsi !Samo naprijed :)
Jedva cekam da zasija u punom sjaju,za vrijeme sff-a💫✨💫✨
evo opet cu ponoviti... nista ne znaci obnovljen trg ako se ovo ruglo od fasada koje ga okruzuju ne obnovi