Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako Bog da do 2020 imat cemo i 600 metara trotoara
Kad će vatromet i slikanje glavonja....:)
Mama ti je glavata
Moj glavonja u tvojoj seki
pa mislim da je to ok cijena, zvuci mi realno
Juce voz,danas trotoVar bravo Burkino Faso:))
KO DIJETE SANJO ZIVOT LIJEP SADA PAKETE SALJEMO U TVORZA SADA DAJEM SVE DA DZIPOM PRODJEM KROZ GRAD..
kad je farbanje u zeleno
Stvarno grabimo naprijed krupnim koracima...
42 000 KM O_________O
jos da su stavili one žute visoke ivičnjake da se stoka ne moze autima "penjati", mozda bi onda i pozivio malo duze, ovako se nadati najboljem, ali očekivati najgore
Asfalt se izbjegava u gradovima, to je nečisto i smrdljivo. A naročito trotoari
Investicija za 100.000 radnih mjesta
Druge drzave se hvale sa velikim gradjevinama i kilometri i kilometri puta a mi sa 50 m trotoara..koja tuga
Ovo samo kod nas moze biti vijest. U svijetu se svaki dan u vecim gradovima naprave kilometri trotoatra pa niko o tom ne pise.
ovaj novo asfaltirani trotoar je dušu dao da se na njega nabace neki walk of fame za lokalne političare, kriminalce, heroje, selebrtiz & "face"
čini mi se da onaj rumeni iz novog grada najviše drži do tog :)
@MaxBunker_III rumeni koji organizuje ciganluk iftare gore po brdima... sve otišlo u žešći khurac. kad i što si to nabacio novu "titulu"? ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
"Sin je Ahmedov, unuk Kadri-hodže. Rodio se je u Sarajevu, u Mimar-Sinanovoj mahali, a početno obrazovanje dobio je u mektebu kod hodže Sulejman-efendije Arnauta. Bio izučenim sastavljačem zamolbi i utoka, te zapisa protiv uroka. Godine 1757. postavljen je za sibjan-mualima (učitelj u vjerskoj školi) u mektebu kod Ferhadije. Potom je bio imamom džamije Buzadžizade[nedostaje izvor] u Sarajevu, da bi na kraju otvorio svoj pisarnički ured.[3]" Eh, ta multietnicka drzava. :-)
"Bio izučenim sastavljačem zamolbi i utoka, te zapisa protiv uroka. Godine 1757. postavljen je za sibjan-mualima (učitelj u vjerskoj školi) u mektebu kod Ferhadije." Hebo Nikolu Teslu i Mihajla Pupina kakve ste vi naucnike imali.
Nikola Tesla je postao naučnik tek kad je se maknuo iz provincije i saljakluka ;)
Malo br'te za 8 milijardi, od naplate akciza za gorivo moglo se više asfalta položiti.