Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
reise, kada ćeš ukazati na grijeh koji se zove zapošljavanje bez konkursa i sa naštimanim konkursima svojim jaranima koji to rade
@kraftwerk izgleda da svi samo fine priče pričaju o patriotizmu i dobroti, niko da ukaže na stvarne probleme
pa nece nikad jer je licemjer. sve to sto zarađuju i hljeb koji jedu sve im je haram para kad su oteli neciji hak
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ili što bi se reklo na narodski: "Dabogda tebi bilo tri puta to što ti želio meni."
Čestitanje kjafirima njihove vjerske praznike, poput božića, uskrsa, nove godine i slično, je zabranjeno oko čega nema razilaženja među učenjacima, kako prenosi Ibn Kajjim u svojoj knjizi „Ahkamu ehliz-zimme“. Kaže Ibn Kajjim: „Čestitanje kjafirima njihova vjerska obilježja je zabranjeno na čemu su složni učenjaci. Poput toga da im čestita njihove praznike i post, pa im kaže: sretan vam praznik ili slično, iako sa ovim ne čini kufr ono je haram.
Sta se radujemo tesko tebi sta govoris reisu da te podsjetim izgleda da si zaboravio Kur'anski ajet; NEVJERNICI SU ONI KOJI GOVORE "BOG JE MESIH(ISUS)SIN MERJEMIN(MARIJIN) Tesko tebi rejs zbog lazi i obmana,bolje bi ti bilo da se pokajes za ono sta pricas.
Vinko, ako ti godi kad mi ga staviš, to i mene raduje. Tvoj Huso
covic upucuje protestno pismo kavazovicu jer je on Lider hrvata u BIH a ne Kardinal P.
Sretan Božić Bošnjacima katoličke vjeroispovijesti.
Možda nekad su i mogli se Bošnjaci I Hrvati Al sa srbadijom nikad
Niko nece sa islamistima
@VIahDerpe sa cetnicima garant hoce, htio je hitler jednom...
Ne smijemo dozvoliti da Vlah vlada nad datumom Božića.
Covjek mira, ljubavi i tolerancije, Huso "antivlah" Kavazovic, i njegove "iskrene" blagdanske cestitke. Nikoga ne raduje rodjenje Isusa Hrista i hriscanski praznici kao naseg dobrog, postenog reisa. Dusa od covjeka.
Hvala Reise
Dragi reise... kakvo je zadovoljstvo i ljepota imati vas kao predvodnika naseg Bosnjackog ummeta!. Da ti Alah dragi zdravlje podari !
Čestit Božić Bošnjacima katoličke vjeroispovjesti!
jebbo li vam minus mamaru wannabe kroatsku!!
lijepa cestitka :)
@SkriveniTalenat cigareeeeeee djasmine..........jos nisi donio......morat cu te mjenjati za nekog poslusnijeg !
@SkriveniTalenat sta ce meni od tebe lijepa rijec ???? cigare dzasmine !!!!!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sretan praznik Bošnjacima katolicima!
Čestit Božić Bošnjacima katoličke vjeroispovjesti!
Hvala Reisu i kardinalu što podrzavaju i potomstvo iz mjesovitih brakova: U mojoj obitelji se od davnina govorilo: Ljubi nana svoga pehlivana, pola vlaha pola muslimana :)
danas nije lako niti supruznicima u mjesanom braku, a ni djeci.......
@MileGigant mene nije nikada interesovala vjera ili nacija...prema tome nisam nikada pravila razliku izmedju ljudi.......a ljubav je pala tamo gdje je pala.......i nisam se pokajala u zivotu nikada.......da negdje drugo zivimo ne bi bio problema.........ali u Bosni se bogme svasta zbog toga moralo prezivjeti........
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Jedino resenje za Bosnu je da se Bosnjaci otcepe od Srba i Hrvata i da najzad formiraju sopstvenu drzavu pa makar na 1/3 ove sadasnje. To bi znacilo da bi Bosnje mogle sami da odlucuju o svemu, kao sto bi npr bili grb, zastav, himna , kao i u pogledu medjunarodnih odluka. Samo sto bi Bosnjo opet bi suzdrzan, jer jednostavno nemate vi herca da se suprostavite americi ko sto mi Srbi radimo i dan danas:)
@Harry Callahan Pa mi nismo braca muslimanima sveta ali smo se pokazali kao mnogo veci prijatelji od vas Bosnjaka. Palestinski narod nam je zahvalan a vi glumite nesto a u stvari nigde vas nema.
@Hrgota I kad im oborismo nevidljivog! Da su nam rekli ranije da je nevidljiv ne bi ga skinuli :d