Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cini se da nitko nije procitao clanak kako treba..covjek ih je primio, primio i cestitke od njih i lijepo ih uputio da svoja prave kod nadleznih institucija..valjda i njemu cudno bilo sto su njemu dosli, jer on pare sabira ne dijeli ih jer da ih dijeli onda nebi se bavio investicijama prije bi bilo da bi se bavio humanitarnim radom tj bio bi nesto slicno onim vjerskim liderima kojima materijalno ne znaci puno sto mi jos i zovemo reis..eh da on je reis..pa jest ali specijalni..investitor..business man..ne treba ocekivati previse..
Rejs ga prima redovno... nije ovo nista novo (Stoko lopovska, kako te nije stid??!!)
Mogu mislit jes` ih se reis \"naprimo\" hehe
Jesu li to oni što su se borili za multietničku i multikonfesionalnu BiH
LAKO JE NAPADATI SKOLOVANA COVJEKA ODAKLE MU PARE KOVAM JE KRIV PA STE NESKOLOVANI PA STE POSTALI KO VLASI GLUPI
Onaj ko ne voli doktora Mustafu ef. Cerića ne voli bosanske muslimane! To treba da zna svaki m\'min i mu\'minka, od Une do Drine i od Save do mora. Napad na bosjackog vjerskog i duhovnog autoriteta izravni je napad na kabu, ummet i sve vrijednosti islama. Mustafa ef. Cerić zasluzuje da ima rezidenciju na Kovačima, istina izvan grobljanske ograde, dakle ne među šehidima nego na nekom lokalitetu predviđenom za kjafire i suidiste. Uostalom, kome je to stalo da se naš reisu-l-ulema nastavi razlikovati od Vasilija Kačavende, kad među tom dvojicom autoriteta nema ni jedne bitne razlike.
realpolitika Razlog ti si mozda zbrisalja u inostranstvo pa si uzela njhove zakone i sada nama pamet solis naserem ti se u usta i tebi i tvom zakonu I svim onima koji su zbrisali a nisu rata vidjeli
demobilizirani borci? na zapadu čovjek radi 40 godina, da bi uživao u penziji otprilike 4 godine, a kod nas ratuju 3 godine da bi 40 godina uživali u penziji.
Građanski koncept RBiH je pao sa prvim shidom - i pored brojnih drugih udaraca jedan od najvecih je brisanje - bosanskohercegovacke nacije - (od cijeg imena se jezi svaki kleptokrata) - u korist bosnjacke, hrvatske i srpske - a posljednji religijski udarac na građansku drzavu je brisanje ucesca u odbrani najsrcanijih - najvecih boraca - velikana odbrane drzave - cija imena radi njih samih ovdje necu da spominjem.
Divljacka izgradnja dzamija u Federaciji samo jaca Republiku Srpsku. Ovaj mahniti Eeendija ne moze primati demobilisane borce jer borci Armije BiH nisu samo Bosnjaci.Bolesna drzava.
KAKAV MAFIJAS POD FESOM HODZE... DESET MILIONA MARAKA PRAVI REZIDENCIJU A PORODICE POGINULIH NEMAJU STA DA JEDU I JOS SE USUDJUJE DA PRIMA DELEGACIJU BORACA... U STA TI VJERUJES EFENDIJA??? NI USTA, SAMO LAZES I ZAMACUJES NAROD, LOPURDO..
nastavak prethodnog komentara: a vi i vama slicni potrosili ste jako puno novaca na gluposti a ne u prave stvari (obrazovanje,kulturu,proizvodnju,zdravstvo i tome slicno sto zivot znace),a da ne govorim o izjavama koje ste davali i samo napaljivali nas narod da ce bolja vremena doci i najbitnije sa izjavama ste vrijedjali svoj sopstveni narod, jer rijec koju ste vi upotrijebili u svojoj zvanicnoj izjavi je jako uvrijedljiva za sve nas koji poticemo iz mijesanih brakova i imamo mijesane brakove i cijele FAMILIJE. Teska je rijec MUFLJUZ i ako ne znate tacno sta znaci uzmite rijecnik,procitajte i okrenite se narodu i Bogu kako to treba da radi pravi poglavar i Boziji izaslanik i ne bacajte vise prasinu u oci svom narodu nego naruzite politicare koji su po Bozijoj hijerarhiji daleko ispod vas jer ako budete pravi Boziji izaslanik narod ce stajati iza vas a to je puno veca snaga nego sto si mozete zamisliti. Za sada toliko i hvala na paznji
Vjerskom poglavaru Islamske zajednice Bosne i Hercegovine, koliko ste vi iskreni i pravi vijernik i Musliman to samo vi znate jer su vam puno vazniji status i vlast od stvarnog posla koji bi trebao da radi covjek koji je na celu Islamske zajednice jedne suverene i u Svijetu priznate drzave. Vi ste pokazali kakvu brigu vodite o borcima tokom rata,a i poslije ratnih zbivanja u nasoj drzavi BiH. Mi pravi sinovi i kceri nase nam BiH koji smo u tom krvavom sukobu ratovali, ginuli i gubili svoje dijelove tijela,bili ranjavani i gladni,zedni,a medju nama bilo je i onih koji su bili i bosi i neodgovarajuce obuceni,na prvoj ili drugoj liniji borbe sa dusmanima,nekad bez dovoljno municije i cgarete da bar za trenutak u tom opojnom dimu nadjemo momenat koncentracije i samopouzdanja,mi nismo zeljni prijema nasih delegata i da sa njima pricate price kako ce te uciniti ovo ili ono nego evo proslo je vise od 16 godina od zvanicnog pocetka rata (nastavak slijedi u narednom komentaru)
jadno je - bijedno - primitivno i uzasavajuce zlonamjerno sto se muslimanima i muslimanskim vjerodostojnicima bave i kritiziraju nemuslimani ili muslimani koji nisu dali ni pfeninga za IZ - ali se ipak pitaju - ,,a gdje sam ja tu\'\'? Kome je u interesu unijeti razdor i podjele među muslimamskim svijetom?
Kako ih je primio i gdje?? Jeli bilo dopustena upotreba vazelina? Jeli bilo i oralno, dajte malo vise informacija majka mu stara.....