Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nista ne mozete bosnjaci .... dok vas vode izdajice, dezeeteri, podrumsi, ljigavci i sl. svih kalibara bicete samo kao mravi koje ce gaziti srbija i hrvatska i njihove sluge u BIH
@bavarskidekolte zasto me stalno pitas koliko mi je godina?! Godine ne znace nista, vjeruj mi! Eto ti si omatorila a jos uvijek si glupa i zla! U sta si godine sabrala?! Vuk dlaku mijenja ali cud nikad!!!!!
JESI LI REISE UPUTIO NEKOM PISMO, STO U KONJICU OD 7 000 SRBA, DANAS IMA MANJE OD 200. NJIH NIKO NIJE ZVAO DA IZADJU, NITI DA SE PRESELE NEGDJE.
NI JEDAN JEDINI SRBIN SE NIJE DOSELIO U KONJIC IZMEDJU DVA RATA. NEKI JESU PO SELIMA.ALI IH JE VISESTRUKO VISE OTISLO U AMERIKU, BOSNU, SRBIJU......
efendija nemoj se mjesati gdje ti nije mjesto nisi ti politicar nikavav !!! Bosnjacki politicari su zaduseni za to.
@CuvarCasti Ima duznost i pravo da se javi djikane vi kad krstite četnike u višegradu onda jel nikom ništa
@CuvarCasti a oni su bas kompetentni! nije da ovaj hodza treba da se mijesa u to, al' ni ova stoka nije nista bolja. ako im ne ide u dzep, samo ce da okrenu glavusu na drugu stranu i to je to!
čekaj reis da SDA dogovori koaliciju sa Dodikom zauzeti su
Reise nema koristi od pisanja ovim nasim razjularenim konjima kojima odgovara ovakva ispasa. Trebas osobno otici podjetiti ove neradnike iz MZ i traziti hitnu sjednicu PIK- a u vezi ovih fasistikih izgreda iz genocidnog dijela BiH drzave i podrske koju im pruzaju u svemu ovom Covic i ostali pobornici UZP - a i Blajburka.
Ooo moji Bošnjoci, smanjite malo dozivljaj. Dešava se to svugdje na teritoriji BiH. Sad bi neki naši ovdje odmah linčovali Srbe radi dogadjaja sinoć. Velika večina Srba je osudila napad, ima nekih i koni su pozdravili taj napad. Nije sve crno nije sve bjelo. Onaj ludjak je priveden u pol. stanicu prijedor i predat Tuzilastvu. Vec odavno poznat policiji kao nasilnik. Sad naš Reis i političari prave drzavni incident od toga ko da naśi nemlate Srbe po SA!
nekazem da mlati, malo sam pretjero, malo više, ali ima pojedinačnih incidenata koji se mogu izdvojiti. Razlika je samo sto nije snimljeno telefonom kao ovaj juće. Zivio sam u RS-u jedno vrijeme i nisu tamo ljudi nista bolji a niti gori nego kod nas. Isti strahovi, ista mrznja, usudio bi se reći isti mentalitet.
Nikad vise promovisanja vjere, nikad vise dzamija i crkvi a sve vise kriminala i fasizma. Sramota! Ako nista svi vi politicari i vjerski poglavari odgovarat cete pred bogom!
ma brate i onaj ko p*** zadnja bore i pobit se casno nego onako
tog povratnika Azrina Hodzica treba uhapsiti zbog posjedovanja ilegalnog oruzja i promocije islamskog terorizma https://ibb.co/vVL55YX@the-beg
bolje pitaj SDA zasto mi Bosnjaci ni na jednoj funkciji nemamo vise svoje predstavnike , nego sto sheres uprazno