Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ESHEDU EN LA ILAHE ILLALLAH VE ESHEDU ENNE MUHAMMEDEN ABDUHU VE RESULUHU
Neka je sretna i berićetna hidžretska 1435. godina, amin!
Amin
Dok mi slavimo, pogledajte šta radi genocidna policija u Prijedoru: http://www.youtube.com/watch?v=ZUUTf0DoaUo
@zlatni_ljiljan Čovjek apsolutno vlada situacijom, istu okreće u svoju korist, a sve na osnovu zakonskog uporišta, koje mu garantuje nepovrijedivost privatno svojine/posjeda! Mnogi naši Bošnjaci ne znaju svoja prava i sigurno bi većina njih krenula u genocidnu policijsku stanicu i tako prešutno prihvatila "sumnju u mogućnost da je lice sumnjivo"!? P.S. Ja lično uspješno tučem genocidnu RS pred nadležnim Sudom, kao i pred uredom Ombudsmana za ljudska prava BiH, a vse na ime nelegalnog poništavanja lične karte na području Opštine Srebrenica!
@ex oriente lux Ne, nego nakon što je ista izdata prema predviđenoj proceduri, donijeto je rješenje o poništavanju iste "na osnovu sumnje u mogućnost, da je lice lažno prijavilo mjesto prebivališta", smijurija, bar tako kaže dosadašnji sudski proces, kao i ured Ombudsmana za ljudska prava BiH.. P.S. Inače zastupam interese meni bliske osobe..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svim Bosnjacima i Bosnjakinjama zelim sretnu Novu Hidzretsku godinu. Prezovite svoje komsije bez obzira na vjeru i naciju i podijelite sa njima radost HIDZRE koju vam je Profet a.s. Mohamed ostavio u amanet.