Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Harcio Vakufsku imovinu sa SNSD-om u centru Banjaluke. Prodao harem i mezarje...
Alija prodao 70% Bosne za Sarajevo i okolinu, i to je ovo vjersko krilo SDA islamska zajednica aminovala, a sada tjeraju mak na konac za covjeka, koji nece da tjera ljude u Njemackoj da glasaju za SDA. Tako su isto onog borca sto je najsekao metar drva u zatvor, a oni sto su pokrali milijarde slobodni ko ptice.
@Baghdad Ambasador aBd...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
I ova IZ je postala kao i SDA, pocinis neki kriminal, malverzacije i samo te premjeste na drugo radno mjesto
hodze i popovi najveci lopovi... mrs stoko, kome vi vise solite pamet... je.o vas onaj ko vas je postavio na tu poziciju... sirite mrznju medju ovim narodom... ovo sve treba protjerati sto glumi vjerskog predstavnika...ne znaju sta cw od novca ukradenog a vamo fol belivajte u boga...🤢🤢🤢
"Ubi" ih Fatmir Alispahić ko mraz paprike!
Obidje li kad inspekcija islamsku zajednicu i ostala vjerska udruzenja? Ocito da najvece finansijske malverzacije dolaze od onih koji se pokrivaju Bogom i vjerom. Nije slucaj Kozlica jedini sigurno.
@GlasNaroda22 nekoliko stotina metara od Grbavice prema vracama ne smiješ reći "živio Alija i BiH armija", nekoliko metara od Dobrinje takodje... Kakva ba Bosna, ova korona je malo usporila totalni odljev naših radno sposobnih i usporila najezdu stoke iz Afrike i Azije. Vidjeces iduce godine raspada sistema koji je vec dobro truo i bolestan!
Jbt za prodavace magle ovi se definitivno prrcise bave politikom i novcem. 😂
Alija Izetbegović je mladost proveo boreći se za stvar islama. Da se nađe prostor za vjeru i mislim da je u tome uspio. Prvo se borio da se islam vrati, mislim da je tu pobjednik. Borio se za opstanak svog bošnjačkog naroda i opstanak zemlje, za ono što jeste ta zemlja kazavši jednom da ovo nije samo parče teritorije na Balkanu nego da je BiH i ideja da različite kulture i vjere, identiteti mogu da žive zajedno. Alija Izetbegović nije izgubio nijednu od tih borbi.
I kaže begovu džamiju nekom kauboju jalija prodala.... to bila šala.. a ovo je stvarnost.
Konacno jedan dobar potez Reisa
Malo se hapalo sa bismilom
Dje su pare od mezarja i kredita
Fatmir Alispahic je gigant
Tuga i zalost sto se ovakve efendije i slicni njemu krecu po zemlji a dobio preraspored da moze opet krasti iharciti ko i do sada,a diplomu moze na nabiti.
Prodaje babin nisan sumarima.Pa to ne treba u zatvor, vec na prijeki sud.
Zasto jos nije pronaden lijek za koronu: "Zato sto je profit od cjepiva neusporedivo veci. Patent na lijekove istice nakon dvije ili tri godine i poslije toga svatko ga moze proizvoditi, dok patent na cjepivo vazi "zivot cijeli"."
Treba djikana u zatvor stavit