Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da se ujedine u sda, pretpostavljam?
Konakovic nas dijeli, ali dosao mu je kraj. Koji to zastupnik ce glasati protiv odluke svoje stranke, pa odma bi bio izbacen.
@MilosrdniUranijum Ujediniti oko neke ideje, vjerovatno. Ujediniti oko SDA, jako malo vjerovatno. Čitaš li ti šta drugi misle o SDA? Nisu se svi ogrebali od SDA za poziciju ili lovu kao vjerovatno ti.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
SDA MAFIJAS Rejs Kavazović
@fbUser1571384906 OOOOO Reiiiise kako ti ide trosenje onih 100 000 od Dode aaa
Meni samo nije jasno, kako se osjecaju oni glupani, koji su glasali za A-SDA, za Demokratski Front, i Zeljka Komsica, za Nezavisni Blok, za SBB. Svi su svoju kampanju zasnivali na borbi protiv SDA.A evo godinu dana nakon izbora, evo ih svih sa SDA u vlasti, na razlicitim nivoima.
Auuu podcjenio sam bakira ispade lukaviji nego mu babo. Namazan svim forama mada je ovo pokupio od erdogana ali svaka cast svaki dan nova serija udaraca protivnicima.. Eto sad svi u SDA
Kavazovicu spremaj ostavku, eno hazreti Mile se sprema da te zamjeni..Dao velike pare za islamski centar😹
Zato vi i naseljavate migrante. Idealno biračko tijelo za plemenske zajednice u 21 vijeku. Vi ste nas unazadili 100 godina i niste sposobni da vodite narod u bilo kom smislu. Zbog vas je poklan narod uz Drinu iprijedor itd
Narod je poklan zbog svoje gluposti i nevjerstva, a ovi su im predvodnici ovakvi sigurno bili
Svi protiv SDA a dodju izbori SDA podere
kakve veze sda ima s islamom u BiH? prodane duse, svatite da vas "druga dva" ne voli a dokaz tome je genocid,pokolj,otimacina...smeta im bisanski jezik, smeta ima ako ne jedem svinjetinu?! smeta im ako postim?!.a meni nista njihovo ne smeta...ko je onda dobar od nas?!!!
Haaha upravo samo idemo hrnologijom, ako cemo o islamu, Bosnje su napunile grobnice i Drinu, ali vazno je znati da su redom: 1.) Obozavali Titu 2.) Nisu obavljali propise islamske 3.) Cinili grijehe (ubroj i krmetinu)
Vi ste paraziti ove države kao i katolička i pravoslavna crkva. Sam sto nosite druge dresove. Bez vas bi sve bolje bilo.
Dok god se religija miješa sa politikom, sve ce se religije dijeliti... tako da...
Efendija , bil' se mi kako mogli ujediniti oko Fikreta.Meni pricao moj otac da je Fikret pobijedio na izborima 1990, narod masovno glasao za njega, al neki Alija mu zabo noz u ledja i podijelio narod, pa onda poceo da ratuje brat sa bratom. Takodje mi otac rekao da mi Bosanci nismo bas isti narod ko Sandjaklije. Isto tako sam cuo da se vodi ogromna hajka protiv onih koji ne vjeruju u Muhameda. Imal' ko nacitan da mi objasni bil se ja kako mogao ujediniti sa ostalim Bosancima
Da je narod stvarno masovno glasao za Fikreta narod bi i stao uz Fikreta. Narod ne glasa samo papirićima već i sa lojalnosću.
Vidi se kako ste počeli voditi brigu o nama. Od 92 g ubijeno je i protjerano na stotine hiljada našeg naroda. Poslije rata ste podržali privatizaciju i ostavili narod bez posla. Svud vas ima a najviše gdje se dijele pare a bogami i nabije guzica. Uvukli ste se u sve pore života i opet vam malo. Kakva medresa već ih ima toliko. Kome će buduće hodze vaziti kad nema naroda. Prisiljen je ići odavde zbog vaše nesposobne politike. Da vas sram bude.
dobro kaže ovaj hodža vrijeme je i da se Hrvati ujedine i fino nema više kad nekog sretneš na putu dobar dan, nego treba hvaljen Isus, i što veće križeve oko vrata objesit
Ako moze da mi se odgovori, u dilemi sam. Da li Bosnjak podrazumijeva nuzno da si i vjernik , dakle musliman -koji mora da prakticira vjeru na nacin u punom kapacitetu, koji je u islamu jedino moguc. Da li se Bosnjakom moze zvati neko ko ne prakticira islam u punom kapacitetu ( ne ide u dzamiju i klanja pet vakata itd.), ko je agnostik ili ateista isl. I da li je kao takav pozeljan.???
U prevodu: ujedinite se oko sda, dajte im glasove, Bakirovoj gospođi tašnice, cipelice i putovanja u desetinama hiljada maraka, a Bakiru potpuna kontrola nad getoom u koji nas je njegov otac ugurao. Familijama okupljenim oko sda naravno tenderi, a Islamskoj Zajednici monopol. Neko bi trebao reći Rejsu da to vodi ka radikalizaciji, siromastvu i izolaciji.
Reise, gdje drzavna zastava kad si ga primio od Dodika? Pardon kad si primio Dodikov. Dodika*.
Kavazovic je kafir, njegovi kufrovi se nižu od 12. rapidno.
Istinsko jedinstvo je samo ono institucionalno - nakon ove izjave bilo koja odrasla obrazovana osoba te treba smatrati idiotom