Komentari (267)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobro su krscani uradili kad su uvodili razliku izmedju religije i politike ,treba i islamu tako nesto uvest,svako malo cujes ovce kako tekbiraju kad su u politici i protiv nje,kad glasaju i kad protestuju,najbolji primjer kod nas je prosli reis,a evo i ovaj ce otic u politiku 100% ... jasta su nam turci braca,ubili nam kralja i porobili nas ko i austrougari,dolaze ovdje samo s politickim interesom i nikako drugacije,sta bi sa bhairlinesom i turkish airlinesom,i tu nas iskoristili pravo bratski
Glup si ti nerko nako plaho,nauci se od dva zla birat manje,to s krscanima si fulooooo ono bas,papa naplacuje porez,osniva sebi drzavu u drzavi,vozi se u blind vozilu,kad on prdne ima da puse otud,kako to veze ima s religijom? A Papa ti je glafni ne samo u eu nego i u usa,kad dodje svi se saseru,nego....citas li ti sta osim kurira?
Zato nema pravde u demokratiji.Umjesto da se Karadzic osudi na smrtnu ili dozivotnu oni ga nagradise.A gdje je tu Plavsicka,Seselj i ostala klapa.Vise ce dobiti zatvora neki musliman iz ISISA tenutno nego Mladic u Hagu.Haj majketi ne palamudi mi vise.Ovde se radi o pravdi.Samo je pravda u islamskim zemljama i na licu mjesta i isti dan se presudi.Sve je zapisano do sudnjeg dana,ljudi komplikuju.Zakon je poslan sa svakom objavom.Ko smo ja i ti da sudimo drugacije.
Mene je stvarno kao Bosnjaka sram ovakvih izjava, ovo nije islamska drzava..Onda mozemo zastavu sa ljiljanima baciti ako velicamo Turke koju su nam ubili kralja i oslijepili kraljicu..
@Vlahobran91 ...ybt, jes to prizno slavenske korijene? ...anlivbl...
@Vlahobran91 ..ejs...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Cuj, "pratili dovama desavanja u Turskoj" E, svasta...
Naravno da bh-kvislinzi stoje uz Erdogana, koji kaže: "Turci, Bošnjaci i Armenci su jedna nacija!" Znači, Erdogan kaže isto ono, što kažu Miloševićevi srbonacisti. Naravno, bosnocidna osmanskosvetosavska koalicija ima dugu tradiciju. Kao i nakon 1389., nakon 1989. godine je krenula sa Kosova i završila genocidom nad Bošnjacima.
Može li me neko reći šta je dova?
Molitva
Raise pa idi u tursku ako je toliko volis jebala te ona, ne podrzaji teroriste kao erdogana
Kaplan kaze da je predvidio ovo sve al mu niko mevjeruje, i dalje mu nevjeruju meznam al sda najvise nesto pati
Tako je reise za jedinog saveznika na balkanu.Amin
Aferim za naseg poglavara... Kad vec nemamo politickog lidera imamo vjerskog...
Sta fali vjerskom,uvjek su nam i bili,sad papa tako djeluje a naas stid il sta?usadili su nam pogesne principe u glavu
@FGRDjeste Ma de ti to konjima objasni...Kacavenda dokazani zlocinac i pedofil a ja jos ne cuh da neki srbin pljuje po njemu...A nama bosnjama ne valja niko...Ja fakat ne znam sta je to Reis pogresno rekao u tekstu...ili sta je to lose uradio...Dovoljno je samo da se pojavi i odmah bosnje ospu paljbu po covjeku koji je i u ratu i u miru vazda bio uz nas! I onda se cudimo zasto nam nema napretka...Ma fakat nisu dzaba onoliki vicevi o muji i sulji,hasi i husi
Сви смо се вала забринули... Него шофер, да устави и отвори задња, има изаћи...
je brate i ja sam se bio pravo nasikiro.. pogotovo kad sam cuo da su nam turci prijatelji
uhhh uhhh koda je piso engleskoj kraljici..
mogo si učit za krompir nešto, ubilo mi krompir
zlatica?
led..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ma daj bolan ne seri majke ti!!!!
Svaka na mjestu reise Kavazovicu!!!aferim
vidi se reise podocnjaci su tu duga i nepreospavana noc
@ninina eto papa vaas drugacije uci,umjesto da uvodi red u vas on osniva cionisticke drzave,daje podrsku pedofilima,pederima,zlocincima,sta pricas ti ubleho?
Sinoć sam sa dovama ožalio poražene vojnike...