Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ti si mi pao u ocima, ko Bakir okruzio si se istomisljenicima i zivis u paralelnom univerzumu, od ISLAMSKE DEKLARACIJE ni jedan strateski dokument za Bosnjake na Balkanu nije napisan , ko smo mi ? sta radimo ? gdje gonimo ?
Predivan govor - ukazuje i podsjeca na razlicitost, ali i istovremeno i na jednistvo i zajednistvo svih ljudi u Bosni, bez obzira na vjersku pripadnost!
"Bosna je autentična sa svim svojim duhovnim tradicijama koje vama mladim ljudima u svom materijalnom izrazu jednako pripadaju: i judaizam i kršćanstvo i islam. Bosna, to je zajednička riječ za sve njih. Neka vas ne zbunjuje njeno kontroverzno nasljeđe, jer sudbina Bosne ne izvire primarno iz njega, već iz duha koji se rađa iz onoga što još nije bilo. To je njen zamršeni identitet koga nikada njeni dušmani neće razumjeti, a vi u njega morate vjerovati." Svaka cast!
_Hodi_ Predivno receno je l' da! BOSNA je zajednicka rijec za SVE NAS!
"...zamršeni identitet koga nikada njeni dušmani neće razumjeti, a vi u njega morate vjerovati." ... i tako, uđem ja u banku i kazem sluzbenici: dajte mi milju maraka, ne morate vi razumjeti sto ce mi, ali morate vjerovati da cu ih vratiti :-) ...
uvijek ista prica..tacno za izluditi..........................
A smije li se rejs psovati :-) We all going to hell
gledaj.......gotovo svaka djevojka/zena pokrivena..............eh u sta vam mladost prolazi !
@Krokodilskesuze jeste, ali da ti prije toga ne operu mozak !
@Baznian20 ne ne ne........meni evo starost prolazi na klixu.........a mladost mi je bila burna, vesela, prosla u igri pjesmi i plesu.........rostilju sa drustvom, more, izleti, kradji voca iz tudjih basti, da ne nabrajam........
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Nema većeg oksimorona od potomaka turskog okupatora koji se pozivaju na Kulina-bana i kralja Tvrtka, te ih svrstavaju u isti koš s turskim begovima...
Kulin ban je bio Bosnjanin dobri, isto kao i nas kralj Tvrtko. Vama kroustashama je krivo sto je po svakom historijskom dokumentu Bosna bila jaka i nezavisna, neosvojiva i za Zapad i Istok (pri tome mislim na vas "susjede i komsije")
E ovi nam kroje budućnost.
nikad nije rano za indoktrinaciju... isperite mozak svojoj djeci još dok su skroz mali, tako da uopšte nemaju šansu da sami steknu mišljenje o stvarima. tu stve vi da im nametnete svoje!
Da si procitala tekst vidjela bi da je veoma inspirativan i otvoren. Ne znam po cemu je ovaj govor indoktrinirao nekoga.
@_Hodi_ religija je indoktrinacija i sve što proizlazi iz nje
da, omladina ce odgovarat, sto su oni (politicari) pohapali..